DSC06920

Al een week of 2 ligt de nieuwe LE van Essence in het schap. Ik heb nooit zo veel met LE’s gehad maar deze sprak mij op de een of andere manier wel aan! Vooral omdat het contour palette erg mijn aandacht trok. Helemaal in dat contouren. En het budget merk Essence kan daardoor zeker niet achterblijven.

DSC06926

DSC06928

Ik heb het palette ’01 Happiness Is… A Way Of Life’. Het palette is in een doorzichtige verpakking wat wel goedkoop aanvoelt. Maar ja Essence is dan ook niet het duurst dus dat neem ik ze niet kwalijk. . Met sierlijke letters erop met ‘Happy girls are pretty’. En dat is zeker zo. Maar met een beetje make-up kan er een meisje of vrouw misschien nog vrolijker of gelukkiger zijn! In het contourkit zit uiteraard een bronzer en een highlighter. Op allebei staat gedrukt wie wat is, altijd handig om te weten ;).

DSC06931

De swatches! Zowel de highlighter als de bronzer zijn allebei best poederig bij het aanbrengen. Ook bij de swatch zag ik dat. De bronzer is vind ik aan de warme kant en past zeker goed bij mijn huid. De highlighter is heel subtiel maar wel heel erg mooi!

DSC06940

DSC06944

 

DSC06950

DSC06954

En de voor en na foto’s! Op de na foto is het heel slecht te zien van de voorkant dat ik wat op heb gedaan. Maar ik heb zeker wel wat opgedaan! De bronzer kan heel opbouwend worden op gedaan waardoor je naar eigen smaak kan zorgen hoe gecontourd je gezicht wil hebben. Ik vind zelf altijd erg mooi om dit niet te hard te laten maken maar op een natuurlijk en subtiele manier de bronzer en highlighter aan te brengen
 DSC06925

Ik ben best verrast door dit leuke palette van Essence! Hij is super handig voor op reis want hij is klein en er zit zowel een bronzer als een highlighter in. De pigmentatie is oke en je kan hem als je wil zoveel opbouwen als je wil. Bij mij blijven de poeders de gehele dag zitten maar in de avond zijn ze wel wat vervaagd qua kleur. Essence gaat ook mee met de trend van contouring en ik vind dat ze dat met dit LE palette goed hebben gedaan!

De Contouring Set van Essence  is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €3,39.

Doe jij ook mee aan te contouring trend? 

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge