DSC06063

Ik ben dol op doucheproducten. Ik heb altijd wel een douchegel in gebruik die ik nog nooit eerder heb gekocht, want afwisseling vind ik heel leuk met doucheproducten! Maar douchefoams? Nee, die gebruikte ik nooit. Ik vind douchefoams duur en het had eigenlijk ook nooit mijn interesse. Tot dat ik bij de Etos de nieuwe douchelijn zag liggen. Waar ook Shower Foams in worden verkocht. En ach, als er dan toch een actie is dat je hem voor de helft van de prijs kan meenemen waarom niet? Vandaag laat ik mijn mening horen over deze Shower Foam.

DSC06059

 

Naast dat Etos in hun vernieuwde lijn shower foams verkoopt verkopen ze ook nieuwe schrubs, doucheolies en nieuwe douchegels. Ik ben in ieder geval erg enthousiast over de uitstraling van de nieuwe lijn. Het is simpel maar toch ook heel sprekend met de groene kleur van limoen op de flacon. Ook vind ik het speelse Etos logo erg leuk gedaan op shower foam.

DSC06060

De shower foam voelt stevig aan en ruikt super! Ik de foam super fijn in gebruik. Het is super zacht en smeert makkelijk uit over je lichaam. Waarom heb ik dit nog nooit eerder geprobeerd? De geur van de foam is fris en zoet tegelijk. Ik vind hem daarom heel fijn om hem ’s ochtends te gebruiken.

 

DSC06058

 

Ik ben fan geworden van de shower foam! Het is super makkelijk in gebruik en maakt mijn huid super zacht. De geur blijft ongeveer een uurtje op mijn huid na dat ik heb gedoucht en is lekker fris een tikkeltje zoet. Ik vind het ieder keer een feestje wanneer ik deze foam onder de douche gebruik! Daarbij voelt het ook nog is een tikkeltje luxer aan dan een douchegel. Het is toch veel leuker om je met schuim in te smeren dan met een saaie douchegel? En trouwens, voor wanneer je zat te twijfelen, voor de prijs hoef je hem echt niet te laten liggen!

De Etos Shower Foam in Lime & Carambola is verkrijgbaar bij verschillende Etos filialen voor €3,99.

Wat is jouw favoriete douche foam?

Liefs,
Merel

1 comment on “Review Etos Shower Foam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.