DSC03697

Gister vond ik het tijd voor een maskertje. Wat was het al weer een tijd geleden dat ik een masker op heb gedaan. Ik was vroeger echt dol op maskers. Ik deed er graag eentje op samen met een vriendinnetje. Nu doe ik het nog af en toe. Meestal omdat ik het vergeet om er eentje op te doen en ook omdat ik meestal een zakje koop. Deze zijn in verhouding meestal duurder dan een grotere pot dus koop ik ze niet zo heel vaak. Toen ik laatst bij het Kruidvat was viel mijn oog op de maskers van Freeman. Ze waren in een schap gezet voor uitverkoop en kostte maar €2,50! Het Dead Sea Minerals Mask ging mee naar huis. Ik heb hem nu al een paar week in huis en heb het al een paar keer uitgeprobeerd. Genoeg om mijn mening er over te vertellen.

DSC03689

DSC03691

Freeman is een huidverzorgingsmerk voor vooral maskers en voetencreme’s en scrubs. Ooit heb ik wel eens een voetenscrub van dit merk gebruikt en beviel mij goed. Dus ik ben erg benieuwd hoe dit masker mij gaat bevallen!

Ik vind de verpakking top. De tube is hygiënisch en handig om uit te knijpen. Met de klikdop kan je hem goed afsluiten zodat die nog lang mee kan. De uitstraling van de tube vind ik ook erg leuk. De blauwe kleur en de schelpen doen mij echt aan de zee denken.

Zoals ik al zei in de intro, doe ik niet vaak maskers op. Zo’n grote tube nodigt wel om wat vaker een masker op te gaan doen. Nu ben ben ik van plan om een keer per week een masker op te doen.

Het masker is een moddermasker die het gezicht reinigt en ontvet. Ik heb zelf een gecombineerde huid. Op verschillende plekken is mijn huid ‘normaal’. Vooral op mijn kin en wangen heb ik een vette huid. Dit uit zich in onzuiverheden. Ik ga er niet van uit dat die het masker de onzuiverheden weg zal gaan halen maar ik hoop wel dat die mijn huid grondig schoon gaat maken zodat er in de loop van de tijd minder onzuiverheden bijkomen.

DSC03692 DSC03694

Het masker is een moddermasker. Je laat het masker drogen op je huid en haalt het eraf met warm water. Wanneer ik het masker op ga doen haal ik mijn make-up eraf en was mijn gezicht met lauw warm water. Daarna doe ik het masker op mijn huid. Niet dun maar een goede laag om in te laten trekken. Wanneer je hem hebt aangebracht ben je een fel blauw monster geworden. Ik vind die blauwe kleur zo leuk! Gister heb ik hem ook heb gedaan en heb hem ongeveer een halfuur laten intrekken op mijn huid zodat het droog werd. Een halfuur vind ik goed voor een masker om in te laten trekken. Zo weet ik ook zeker dat alles goed droog is. Wanneer het masker op je huid droogt voel je je huid wat trekken, ik heb daar zelf geen problemen mee. Als je hier niet van houdt zou ik het masker overslaan. Het voelt wel apart hoor zo’n opgedroogd masker maar zeker niet vervelend.

Wanneer die helemaal is opgedroogd haal ik het masker met lauw warm water van mijn huid af. Je moet wel even goed boenen om geen blauwe waas achter te laten. Goed opletten of er niet wat blauw masker blijft hangen in je wenkbrauwen want daar had ik ook nog wat inzitten, haha.

Na dat ik het masker er af had gehaald was mijn huid wat trekkerig. Het voelde daar in tegen wel alsof mijn huid goed was gereinigd, ik had er een schoon gevoel van gekregen. Ik heb wel wat crème op gedaan tegen het trekkerige gevoel.

DSC03696

 

Ik ben tevreden over het masker. Dit moddermasker van Freeman voelt aan als een dikke creme die je op je huid laat zitten. De blauwe kleur is vrolijk en weer wat anders dan chocoladebruin of transparant. Het kan zijn dat hij je huid wat trekkerig aan laat voelen, zoals ik al zei heb ik daar geen problemen mee, maar ik kan me voorstellen dat andere meiden daar anders over denken. Ik heb nooit het idee dat een masker nou echt heel veel voor je huid doet. Maar het is altijd fijn om een ontspanningsmomentje te hebben. Ik probeer het nu vooral bij een masker te houden zodat ik mijn huid ook een beetje rust gun en niet van alles ga proberen. Voorlopig komen er dus geen masker reviews online.

In de tubes van Freeman zit veel in, waardoor je er ook een hele lange tijd mee gaat doen. Daarbij zijn de tubes ook nog niet eens zo prijzig en ik vind dit masker fijn in gebruik en is het in verhouding dus ook een goede aankoop. Ja ik ben erg tevreden over het masker! Als ‘ie op is zou ik zo weer een nieuw masker van het merk Freeman kopen is kijken of die ook zo fijn zijn als dit masker!

Gebruik jij wel eens een masker?

Liefs,
Merel

1 comment on “Review Freeman Masker”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.