DSC07634

Gosh gaat helaas uit het assortiment bij het Kruidvat. Niet dat ik nou een vaste klant was van het Gosh schap maar goed. Ik was altijd al heel benieuwd naar de super grote bronzer die dit merk verkocht. Nu ik hem voor 50% kon meenemen heb ik dat zeker ook gedaan. En  ik verbaas me er nog steeds over, wat is hij groot zeg!

DSC07635 DSC07636

Gosh wordt sinds mijn heugen al heel lang bij het Kruidvat verkocht. En is dan ook een drugstore merk. Het heeft een gemiddelde prijsklasse, waardoor het duurder is dan Catrice maar weer goedkoper is dan Maybelline. Ik heb niet vaak wat van Gosh gekocht, hooguit ooit een keer een mascara en dat kan ik zelfs niet meer herinneren.

Maar het enigste wat wel mij aandacht trok van Gosh is de bronzer, een mega bronzer. Echt heel groot. Er zit dan ook 28 gram in, wat echt heeeeeel veel is. Je krijgt dus qua grammen wel genoeg waar voor je geld. Je bent er dus uiteindelijk minder geld voor kwijt dan dat je bijvoorbeeld een blush zou kopen van Catrice, die dan weer goedkoper lijkt.

Naast dat die gewoon ontzettend groot is en je hem dus niet zo heel snel van hot naar her mee neemt zit er ook nog een spiegel in. Super handig, voor als je een keer geen spiegel bij de hand hebt.

DSC07638

Het is lastig om hem vast te leggen, maar het is een warme bronzen bronzer. Je kan hem op veel verschillende manieren gebruiken. Zowel als bronzer (vanwege de kleur) als highlighter (vanwege de glans) maar ook als oogschaduw (daarvoor is het ook gewoon een mooie kleur). Ik ben dol op dit soort bronzen kleurtjes dus het is ook niet zo gek dat ik hem heb gekocht.

 

DSC07647DSC07649

Zoals je ziet geeft die een geweldig bronzen kleurtje af. Voor een wat lichtere huid zal die al snel oranje uitslaan. Hij kan namelijk in het licht wel oranje uitslaan. Maar gelukkig doet die dat bij mij niet. DSC07652 DSC07653

Zonder bronzer.

DSC07664DSC07658

Met bronzer

Wanneer ik de Sun Powder heb aangebracht zie je overduidelijk verschil. Ik gebruik hem nu als highlighter en als bronzer in een, om een glowy effect te krijgen. Want glowy dat is ‘ie zeker.

DSC07641

Helaas gaat die uit het assortiment. maar ik denk niet dat het heel snel nodig is om een back-up in te slaan, want met 28 gram kan ik nog jááren vooruit. De bronzer is verschrikkelijk groot, en het is dan ook echt een eye-catcher op je kaptafel, maar mooi is ‘ie zeker! Als je houdt van een warme glowy uitstraling dan is deze bronzer zeker weten geschikt daarvoor. Hij geeft mijn huid net dat beetje zomer dat je in de winter tekort komt.

Sla je slag! Gosh is nog een tijdje verkrijgbaar bij het Kruidvat. De Gosh 001 Glow Gaint Sun Powder kost nu in plaats van €13,49 nu maar €6,74. 

Gebruik jij make-up van Gosh? 

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.