DSC02976

Pluizig, onhandelbaar en rebels haar, dat klinkt erg herkenbaar. Ook al ben ik gezegend met mooie volle krullen, er is altijd wel wat op aan te merken, en zo ook bij mij, en bij mij heet dit pluis. Daarom was ik aangenaam verrast toen Guhl met een nieuwe lijn kwam onder de naam ‘Pluiscontrole & Veerkracht’. Ik was zelf heel erg benieuwd of het ook echt wat tegen de pluis deed. Dat zocht ik uit!

DSC02974

 

Ik heb al meerdere Guhl flessen versleten dus dit merk is totaal niet nieuw voor mij. Vooral die van de Krullijn heb ik al vaker opnieuw gekocht. Volgens mij was een van mijn allereerste artikelen een review over de shampoo en conditioner van de krullijn. Op een gegeven moment vond ik dat die lijn niet meer voldoende deed voor mijn haar. Vanaf toen ben ik van alles gaan proberen wat dan wel voor mijn haar werkte. Tot op heden ben ik er nog niet echt uit wat nou het aller aller beste voor mijn haar is. Ik denk ook niet dat het er ooit van komt, maar je kunt altijd proberen.

Toen ik bij andere bloggers zag dat er een lijn uit was gekomen voor pluizig haar was ik al gelijk enthousiast. Want bij krullend haar komt meestal ook pluizig haar bij kijken. Zo ook bij mijn haar. Vooral wanneer ik een bad hairday heb dan is het net of ik een pluizige afro op mijn hoofd heb zitten.

De flessen van Guhl zijn altijd hetzelfde gevormd. De kleur vind ik hip, lekker roze met op de verpakking een afbeelding met welk ingrediënt er in zit. Dat laatste hebben alle Guhl lijnen naar mijn weten.

 

DSC02982

DSC02978

Shampoo pluiscontrole en veerkracht

Ik heb nooit heel veel met shampoo’s. Als het maar schoonmaakt en een schoon gevoel achter laat. Dat doet deze shampoo. De shampoo laat ook nog is een heerlijke geur achter in mijn haar. De geur is moeilijk te beschrijven. Je zou hem maar gewoon stiekem moeten ruiken in de drogist. Want hij is zeker het ruiken waard!

DSC02983DSC02980

Met conditioners heb ik veel meer dan met shampoo’s. Een conditioner moet voor mij voedend zijn, het haar klitvrij maken en het liefst ook nog een lekkere geur achterlaten. Deze conditioner voldoet ook aan mijn eisen. Hij heeft een fijne geur, die bijna identiek is aan de shampoo. Wat ook nog wel een puntje is, is dat die ontzettend zuinig in gebruik is. Normaal is mijn conditioner al op als ik nog een kwart heb van mijn shampoo. Nu zitten ze allebei nog even vol. Fijn want zo hoef ik geen nieuwe conditioner te kopen om samen met de shampoo te gebruiken.

DSC02981DSC02975

Ik ben heel erg tevreden over de shampoo en conditioner. De shampoo schuimt veel en maakt voor mijn gevoel goed mijn haren schoon. De conditioner maakt mijn haar zacht. De werking van beide vind ik erg fijn. Ik merk dat ik een stuk minder pluis heb dan eerst. Mijn haar zit mooier dan voorheen en heb helemaal geen statisch haar meer. Als ze op zijn koop ik ze zeker weten opnieuw. De geur is zo prettig en het pluist echt zo aanzienlijk minder! Zo zo fijn!

De shampoo en conditioner kosten allebei €6,40 en zijn te koop bij verschillende drogisterijen. Tip: De Etos, Kruidvat en DA hebben van Guhl een 1+1 actie. Zo hoef je maar de helft te betalen voor deze twee producten! 

Wat is jouw favoriete shampoo en conditioner van dit moment?

Liefs,
Merel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.