Ik ben niet echt gehecht aan een bepaald soort shampoo of conditioner. Daardoor wissel ik vaak van merken en van shampoo en conditioners. Favorieten merken die ik opnieuw koop zijn toch wel die van Shwarzkopf, Guhl en Loving Blends van Garnier. Allemaal hebben ze fijne shampoo’s en conditioners. Toen ik laatst in de Etos was om weer een flinke lading shampoo en conditioners (ik koop het altijd wanneer die dingen 1+1 zijn, want tja, studentenbudget…) te kopen viel mijn oog op deze shampoo en conditioner van Hask. Een sulfaat en parabeen vrije shampoo en conditioner had ik nog niet gezien in de etos! En voor de actie 1+1 is het dan ook nog is voordeliger om het te testen. Ik heb ze nu ongeveer een maandje in gebruik en daarom leek het mij een mooi idee om deze twee flessen te reviewen om aan jou te laten weten wat ik nu echt van deze twee producten vind!

Hask Ar­gan oil re­pai­ring sham­poo

Zelf gebruik ik omdat ik krullend haar heb eerst conditioner en dan shampoo. Ik merk dat dit beter werkt voor mijn krullen. Mijn haar zit dan veel voller dan wanneer ik het andersom was. Ik vond het zelf niet heel erg wennen om mijn haren zonder parabenen of sulfaten te wassen. Mijn haar word er juist mooier van voor mijn gevoel. De shampoo schuimt wel gewoon en laat ook een schoon gevoel achter. Dit komt ook mede door de fijne citrusgeur die aan de shampoo is toegevoegd. Erg lekker! Ik merk wel dat mijn haar er erg aan moet wennen dat er geen parabenen of sulfaten inzitten. Het is na het wassen soms nog wel is droog wat ik zelf niet zo heel prettig vind. Zelf los ik dat dan op door een druppeltje olie in mijn haar te doen.

Hask Ar­gan oil re­pai­ring con­di­ti­o­ner

Ik ben dól op conditioner! Hoewel ik mijn haar vaak 1 á 2 keer in de week was en heel zuinig met conditioner om ga is dit wel een hele fijne conditioner. Lekker vol en ik merk zelf totaal niet dat dit een conditioner is zonder parabenen of sulfaten. Ook hier is de citrusgeur aan toegevoegd wat ik zelf heel erg lekker vind!

Beide producten zijn vrij vors qua maat vind ik. Er zit dan ook totaal 335 ml in. Daar kan ik met mijn wasbeurten per week wel een paar maanden mee voor uit!

Zoals je hoort ben ik erg tevreden over de producten waar ik tegenwoordig mijn haar mee was. En ik moet zeggen ik heb wel een beetje de smaak te pakken wat betreft haarverzorging waar geen sulfaten of parabenen aan te pas komen. Dus weet jij nog een fijn merk die deze twee voorwaarden heeft laat het dan even in een reactie weten. Want ik wil wel meer shampoo en conditioners proberen!

Beide producten kosten €8,99 en zijn onder andere te koop bij de grotere Albert Heijns en bij de Etos. 

Gebruik jij sulfaat en parabeen vrije shampoo en conditioner?

Liefs,
Merel

1 comment on “Review Hask Sulfaat en Parabeen vrije Argan Oil Shampoo & Conditioner”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.