DSC02700

HEMA, een winkel waar ik ondertussen niet zonder kan. Een winkel die écht van alle markten thuis is. Sinds deze maand heeft de HEMA een vernieuwd assortiment, met vooral veel cadeauspullen. Erg leuk om een kijkje te nemen! Maar ik dwaal af, deze eyeliner, of dip eyeliner zit al een hele tijd in het vaste beauty assortiment, mijn eigen eyeliner was al is al een tijdje aan het opraken, en vond het daarom wel tijd om een nieuwe te kopen. Ik heb zelf nog nooit een eyeliner van HEMA geprobeerd, en was daarom extra benieuwd of deze mij zal bevallen!

 

 

DSC02701

 

Ik heb het al vaker verteld, ik ben gék op HEMA. Op alles ervan. Na een bezoekje nam ik deze dip liner mee naar huis. Ik kende hem zelf nog niet en vond het daarom des te leuker om hem uit te proberen. De liner is ook te koop in een bruine kleur. De Dip Liner is net als alle andere beauty producten van HEMA lekker simpel qua verpakking. Ik hou er wel van, en vind dat lekker minimalistisch. Ik kon niet ontdekken hoeveel ml hier in zit, stat helaas ook niet op de verpakking, hetzelfde geldt voor de ingrediëntenlijst. Het enige wat ik kon vinden op de verpakking waren de cijfers ’05’ wat op de onderkant van de Liner staat.

DSC02702

De vilten punt vind ik niet een hele fijne punt, hij is iets te dik, en je moet echt kijken hoe je hem moet vasthouden. Dit, omdat de punt op een bepaalde manier is afgesneden.

DSC02704

En hier de swatches. Zoals je ziet is hij zwart, gitzwart als je een een dun lijntje er mee zet. Wanneer je hem dikker wilt maken heeft hij er moeite mee, om hem net zo zwart te maken als bij een dun lijntje. Don’t worries, je kan hem opbouwen als je hem wat dikker wilt opdoen.

DSC02710 DSC02708

Zoals je ziet kan je er een perfect lijntje mee zetten. Perfect, en gitzwart! Een dik pluspunt als je het mij vraagt!

DSC02699

Ik ben niet ontevreden over deze eyeliner maar heb toch een paar nadelen kunnen ontdekken.
Als eerste ligt de dop niet geheel lekker in de hand, dit komt omdat hij lang is en het vilten gedeelte te kort is voor de lange dop. Hij is daardoor niet in verhouding. Ik vond het daarom moeilijk om in de eerste weken dat ik hem gebruikte een strak en mooi lijntje te zetten, maar oefening baart kunst en gelukkig gaat het nu veel gemakkelijker dan eerst. Fijn is wel dat je een gitzwart lijntje er mee kan zetten, zowel dik als dun. Alleen een klein nadeel is dat hij niet helemaal de hele dag goed blijft zitten ook met oogschaduwbasis en oogschaduw eronder. Want aan het eind van de dag heb ik een vervaagd lijntje op mijn ooglid. Ik heb dan ook wel erg vette oogleden, en denk dat dit ook een van de dingen die mee speelt. Hij is dus voor mij niet helemaal weggelegd. Heb je dus geen vette oogleden van jezelf en ben je opzoek naar een goedkope eyeliner dan is deze misschien iets voor jou! Als je net als mij wel vette oogleden hebt en opzoek bent naar een eyeliner die langer blijft zitten? Dan zou ik deze skippen.

HEMA Dip Eyeliner is te koop bij verschillende HEMA’s met een beauty afdeling. Hij is te koop voor €3,75.

Ben jij bekend met de dip eyeliner van HEMA?

Liefs,
Merel

8 comments on “Review HEMA eyeliner”

 1. Dit zijn de ingrediënten van de zwarte waterproof dipliner (gecheckt bij Hema):

  ISOPARAFFIN,
  AQUA
  TALC
  OZOKERITE
  NYLON-12
  ISODODECANE
  ACRYLATES COPOLYMER
  POLYURETHANE
  SILICA
  OLETH-5
  MONTAN CERA
  PROPYLENE GLYCOL
  PARAFFIN
  PVP/EICOSENE COPOLYMER
  PHENOXYETHANOL
  PEG-3 SORBITAN OLEATE
  ETHYLHEXYLGLYCERIN
  HYDROGENATED CASTOR OIL
  CERA ALBA
  TOCOPHEROL
  STEARIC ACID
  CI 77499

  Hoop dat je er wat aan hebt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.