DSC01896

Matte nagellak. Iets wat in is, of in was. Ik weet het niet, ik heb er tot nu toe nog maar een enkel er mee gespot. Toch vind ik het niet misstaan. Juist wel hip. Dus toen werd het tijd dat ik het ook maar ging aanschaffen. En zie hier, mijn potje met top coat matte nagellak van de Hema. Het warenhuis waar je (bijna) alles kan halen. En een van mijn favoriete winkels wat ik al eerder op mijn site heb aangegeven. Na, ik dwaal af. Hier mijn review van de matte topcoat van Hema.

DSC01898

Matte topcoat. Is weer iets anders dan een topcoat die alleen maar laat glanzen. Ik was zelf heel erg benieuwd of die ook echt je nagels totaal mat maakt. Want dat is toch wel een trucje lijkt me. De matte topcoat is troebel wit van kleur en zit in het typische Hema nagellak potje. Nu maar is kijken of die mijn nagels ook echt mat maakt. DSC01894

Dit kleurtje heb ik al een tijdje in mijn bezit, en is van de action. Fel neon roze en een super zomers kleurtje. Op deze nagellak ga ik de topcoat van Hema testen. Hier kun je zien dat mijn nagels nog glanzen en er nog geen topcoat op zit.   DSC01901

Wauw, zie hier het resultaat! Op mijn wijsvinger heb ik geen topcoat en aan die kan je zien dat hij nog glanst. Op de andere 3 nagels heb ik 1 laagje matte topcoat aangebracht. Het heeft wel wat vind ik hoor die matte nagellak.
Ik denk dat het ook heel erg leuk staat met zwarte nagels. Waar bij je tot de witte rand van je nagels de matte topcoat doet. Waardoor je een soort van French Manicure krijgt. Ik ga hier in ieder geval lekker mee experimenteren en kijken wat leuk en niet leuk staat. DSC01902 DSC01903

 

Ik ben enthousiast over de matte topcoat! Wat super leuk bedacht om ook zo je nagels net even een andere draai te geven. Ook is de topcoat binnen een paar minuten opgedroogd, wat weer handig is als je snel weg moet naar een afspraak. De nagellak samen met de topcoat blijven ongeveer 3 dagen ongechipt zitten. Netjes vind ik zelf. Er zijn genoeg topcoats die nog niet eens 2 dagen goed blijven zitten. Ik heb zelf niet te klagen over deze leuke topcoat. Ik zou vooral zeggen: probeer het uit, het is de moeite waard!

De Matte topcoat is te verkrijgen bij de Hema en kost €2,75

Heb jij een matte topcoat in je bezit? 

Liefs,
Merel

 

1 comment on “Review Hema Matte Top Coat”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.