DSC05136

Yes! Een van mijn favoriete seizoenen is aangebroken! De Lente. Lammetjes die geboren worden, vogeltjes die ’s avonds en ’s ochtends extra gaan fluiten en natuurlijk, het wordt langer licht! Bij de lente horen vrolijke kleurtjes vind ik. Want je viert ten slotte dat de winter voorbij is. Ik kon het daarom niet weerstaan om bij de nieuwe lente make-up collectie van HEMA te kijken. Van al die vrolijke kleurtjes wordt je toch spontaan vrolijk!

DSC05137

Ik vertel het niet vaak genoeg, maar ik koop werkelijk alles bij HEMA. Van notitieblokjes tot make-up en van jurkjes tot bakspullen. Ze verkopen er ook echt alles wat je zou willen. HEMA heeft ook gewoon belachelijk leuke spulletjes voor een betaalbare prijs.

De lipbalm zit in een zwarte matte huls. Aan de dop en de onderkant van de huls (die je kan draaien!) kan je zien welke kleur de lipbalm heeft. Handig voor als je hem aan het zoeken bent in je stash. Ook staat er op de verpakking om wat voor finish het gaat. Ik heb zelf de matte meegenomen naar huis, omdat ik hier zelf op dit moment heel erg van houd. Maar je kan er ook voor kiezen om lipbalm met een shine finish te kopen.

 

DSC05138

De lipbalms hebben geen naam, wat ik zelf wel jammer vind. Want dat heeft toch iets leuks. De lipbalms hebben daarin tegen wel een nummer. Ik zelf heb nummer 03. Je hebt nog zeven andere verschillende matte lipbalms in de collectie zitten.

 

DSC05142 En dan nu over naar de swatch! Het komt niet helemaal goed over. Maar de lipbalm is echt barbie roze fel. Voor de lente een pracht kleur! en de pigmentatie is ook al erg goed. Ik heb namelijk maar een keer over mijn arm hen geswatcht en dit is het resultaat!    DSC05143 DSC05144 DSC05146

Een lief roze kleurtje met een geweldige pigmentatie. Hij blijft ongeveer 2 á 3 uurtjes zitten. Na een warme maaltijd moest ik hem wel even bijwerken maar voor de rest overleefd die makkelijk een paar drankjes. Het enige nadeel is dat die wel wat af geeft. Bijvoorbeeld aan je jas, of aan een glas drinken.

Ik vind het altijd moeilijk om een kleurtje te kiezen als je niet goed weet of die wel bij mijn huid past. Bij deze hoef ik gelukkig niet mij zorgen te maken. Hij staat als zelf ik het zelf erg mooi bij mijn huid.

En, misschien valt jullie het ook op. Maar mijn huid begint langzamer hand toch weer wat op te knappen. Erg fijn, want ik vind het altijd rot om met een gezicht vol met van die stomme puistjes rond te lopen.

DSC05140

De Hema Soft Matt Lipbalm heeft mijn hartje wel gestolen. Het is een nieuwe favoriet die ik in deze maand waarschijnlijk veel zal gaan dragen. Roze is toch wel echt een mooie kleur voor op de lippen. Dat heeft heeft deze maar weer dubbel en dwars bewezen! Voor het prijsje hoef je hem trouwens ook niet te laten liggen.

De HEMA lipbalms zijn te koop bij een van de HEMA filialen voor €3,50 per stuk. 

Want is jouw favoriete lipbalm?

Liefs,
Merel

2 comments on “Review HEMA Soft Matt Lipbalm 03”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.