DSC08244

Ik heb graag een telefoonhoes voor om mijn mobiel. Vooral de bookcase vind ik heel fijn om pasjes in te bergen. Nu ik toch aan een nieuw hoesje toe was, heb ik via telefoonhoesjestore een nieuwe gekregen, en die kwam precies op het juiste moment binnen. Benieuwd wat ik er van vind, lees dan verder!

DSC08246

Ik heb zelf alleen Samsung Galaxy A3 hoesjes omdat ik die mobiel bezit. Een prima mobiel. maar een kleine disclaimer, ik heb dit hoesje twee dagen kunnen proberen. Want helaas heb ik mijn mobiel zaterdagnacht in de wc laten vallen. Dus van wat ik heb ervaren zal ik een klein review schrijven.

 

DSC08246

Het hoesje is van een soort leer gemaakt, ik vind het prima in gebruik. Wat ik zelf heel erg handig vind is dat er 3 vakjes zijn waar je je pasjes in kan doen. Ik gebruik graag mijn bankpas en heb altijd mijn rijbewijs mee in mijn bookcase, zodat je hem er gemakkelijk bij kan pakken wanneer je hem nodig hebt.

DSC08251

Ook kan je via de bookcase hem rechtop neerzetten waardoor het ideaal is om bijvoorbeeld zo netflix of youtube te kunnen bekijken. Dat is voor mij echt een super fijne toevoeging en heb hem de afgelopen twee dagen ook vaak zo gebruikt.

DSC08253

Zo ziet het er dan uit wanneer ik mijn pasjes er in heb zitten. Ik heb sinds kort ook mijn eigen bonus kaart van de Albert Heijn maar vergeet hem vaak te gebruiken omdat die in mijn portemonnee zit en ik die niet altijd bij mij heb. Maar zo kan ik de bonuskaart meer gebruiken.

DSC08252

Ik ben zeer tevreden over dit telefoonhoesje. Een goede kwaliteit met wat extra, zoals de pasvakjes en dat je hem kan laten staan om filmpjes te kijken. Helaas duurt het denk ik nog wel even voordat ik hem weer kan gebruiken. Mijn mobiel heb ik via de Media Markt laten opsturen naar de Samsung Center (voor de 5e keer denk ik al, en ik heb mijn mobiel nog maar net een jaar…) En ik hoop heel erg dat die gemaakt kan worden… En dat de waterschade heel erg meevalt. En anders… ja dan koop ik denk ik een nieuwe Samsung A3, want de mobiel bevalt mij heel erg goed. Nou ja eerst maar zien, ik heb in ieder geval een leenmobiel van een vriend van mij dus ben bereikbaar in Nederland en in Papenburg.

Bij telefoonhoesjestore verkopen ze naast de hoesjes voor bekende mobiel ook Samsung Galaxy Young 2 hoesjes en Sony Xperia Z5 hoesjes. Je kan de mobiele telefoonhoesjes kopen via www.telefoonhoesjestore.nl.

Dit artikel is in stand gekomen door een samenwerking.

Welk hoesje vind jij het fijnst voor om je mobiel?

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.