DSC07409

Ik ga bijna nooit de deur uit zonder oogschaduw. Wanneer dit wel het geval is, is het zondag of ben ik of ziek, zwak en misselijk óf ik heb heel, heel erg veel haast. Gelukkig komen die laatste twee niet vaak voor, dus je kan wel na gaan dat er veel dagen voor bij gaan dat ik wel oogschaduw op heb. Naast die oogschaduw draag ik nog graag eyeliner en mascara wanneer ik de deur uit ga. Maar die oogschaduw heb ik bijna altijd op. Omdat ik dus stiekem een oogschaduw-junk ben, kan ik er ook geen genoeg van krijgen. Zo stond dit palette van I Heart Make-up mij kwijlend in het schap aan te kijken. Ik kon het dan ook niet over mijn hart verkrijgen om hem niet mee te nemen. Vandaag laat ik je dit mooie pareltje zien. Want ik kan je nu al verklappen dat dit zeker een pareltje is om naar te kijken!

DSC07413

Naast dat ik een sucker ben voor mooie oogschaduws, ben ik ook een sucker voor mooie verpakkingen. Ik zou in deze zo mijn tanden kunnen neerzetten. Want welke vrouw smelt nou niet voor een chocolade verpakking. Een echte eye-catcher in je stash, dat is een ding wat zeker is.

Het palette is natuurlijk een dupe van het chocolate bar palette van Too Faced. Maar daarom zeker niet minder mooi. Ik heb al eerder het I Heart Chocolate palette gereviewd en die pak ik er nog regelmatig bij, vooral wanneer ik op stap ga is het een geweldig palette. Dat palette is de echte dupe op het Chocolate Bar Palette van Too Faced.

I Heart Make-up is een zusje van het merk Make-up Revolution. Wat ik zelf steeds meer aan het ontdekken ben. De oogschaduws staan er bekend om dat ze van zeer goede kwaliteit zijn, en ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat dit zeker zo is. Ik zou nog graag de lipsticks willen ontdekken en het contourpalette van dit merk. Wie weet om op mijn verjaardagswishlist te zetten!
Make-up Revolution is heel erg betaalbaar en je kan het een beetje vergelijken met het merk Sleek. Je betaald ongeveer de zelfde prijs voor producten als wat je voor de producten van Sleek betaald.

DSC07412DSC07410

De kleuren bestaan vooral uit taupe, brons en bruinachtige tinten. Ook zitten er 3 highlighters in en zitten er zowel matte als glanzende oogschaduws in. Het is een mix van mooie kleuren en ik weet zeker dat ik hier zeker wat mee kan. Ik ben heel benieuwd naar de pigmentatie van de matte kleuren, omdat die er nog al om bekend staan dat dit niet altijd even gepigmenteerd is.

DSC07416

V.l.n.r.: Smoothly, Divine, Mocha Lover, Dipped, Choc-fest

De swatches van de eerste rij. Vooral de eerste drie kleuren vind ik heel erg mooi! De laatste twee matte kleuren vind ik heel goed gepigmenteerd, daar kan ik zeker weten wel wat mee. DSC07414

V.l.n.r.: Adorable, Buttons, Frosted Choc, Delight, Sweet Shop, Sugar

De eerste kleur is heel licht hij matcht daardoor heel erg met mijn huid waardoor je hem bijna niet ziet. Wel jammer maar misschien pakt die anders uit op mijn ogen. De andere oogschaduws vind ik heel erg mooi. Ik ben dol op glanzende bruintinten en ga deze zeker weten gebruiken de komende weken tijdens kerst en oud en nieuw.  DSC07418

V.l.n.r: Double Dip, Tob-le-rone, Wonka, Milky, Way

Ook hier is de highlighter weer erg mooi! Deze is wat warmer dan de andere door zijn gouden glitters. De 3 matte kleuren in de laatste rij vind ik ook erg mooi, vooral de aller eerste als je van links naar rechts bekijkt vind ik heel erg mooi.

DSC07429DSC07433DSC07463DSC07465

Ik heb voor de ooglook vooral de glanzende oogschaduws gebruikt. Ik wil ook nog een ooglook maken met alleen maar matte. Misschien maak ik daar wel een Face Of The Day van. Moet ik nog even over na denken. Maar dat de oogschaduws goed zijn van pigmentatie dat is een ding dat zeker is. Vooral … vind ik heel erg mooi en heb ik ook aangebracht. Mijn favorieten zijn: Double dip, Frosted Choc, Tob-le-rone en Way. Stuk voor stuk erg mooie oogschaduws!

DSC07426

Ik vind dit palette een goede toevoeging aan de vele oogschaduws die ik al in bezit heb. De pigmentatie van de oogschaduws is heel erg goed. Een veeg is al genoeg. De matte oogschaduws vind ik heel erg mooi, en wil ik ook zeker de komende dagen mee aan de slag. Ik heb al vaak genoeg glanzende oogschaduws op gehad en vind het nu tijd om wat meer te experimenteren met matte oogschaduws. Een nieuwe periode dus! Als je nog op zoek bent naar een betaalbaar goed gepigmenteerd oogschaduw palette die je vrijwel elke dag wel kan gebruiken. Voor zowel een school/werk dag als voor een avondje uit kan ik je dit palette van harte aanbevelen!

Het I Heart Make-up Naked Chocolate palette kan je kopen tot half december kopen bij Kruidvat. Ook kan je hem bestellen bij Make-Up Musthaves.nl

Heb jij wel eens oogschaduwpaletten gekocht van het merk Make-Up Revolution?

Liefs,
Merel 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.