DSC06366

I Heart Makeup is een zusje van het merk Makeup Revolution. Makeup Revolution staat bekend om goede gepigmenteerde oogschaduws en goed gelukte dupes van dure merken en ook nog is erg betaalbaar. Laatst kon je het #selfie palette kopen en nog een paar andere  paletten van dit merk kopen bij het Kruidvat. Ik was erg nieuwschierig naar de kwaliteit naar van dit palette en nam hem mee.

DSC06367

Naast dat er een palette in de verpakking zat, zat er ook nog een eyeprimer in. Had van mij niet gehoeven, maar voor op reis is zo’n mini oogschaduwbasis erg handig. DSC06368

De vormgeving vind ik erg leuk gedaan. De kleuren van de achtergrond van het palette verschillen wanneer je op verschillende plaatsen gaat kijken naar het palette. De ene keer is de achtergrond roze en de andere keer zwart. Heel erg leuk gedaan! Dat blijft voor mij ook echt een zwak, mooie vormgegeven oogschaduwpaletten. DSC06369

We beginnen met de Eyeprimer. Die trouwens prima is. Hij heeft wat shimmers in zich. Moet je van houden. Ik gebruik hem daarom ook het liefst als ik een ooglook ga maken met veel verschillende oogschaduws met glitters. Voor een matte ooglook is die minder geschikt. Daar zie je toch nog een beetje de shimmers onder.

DSC06374

Het palette is zeer variabel met verschillende kleuren. Er zitten twaalf kleuren in met die over het algemeen allemaal met shimmer zijn. Er is een matte bruine mokka kleur. De ene wat heftiger met glitters dan de andere. Ik vind dit soort paletten erg mooi, want ze zijn zeer draagbaar voor overdag maar je kan er ook ooglooks mee maken voor een avondje stappen. En daarbij hou ik echt enorm van oogschaduws met glitter!

Ook zit er nog een sponsapplicator in. Niet aan mij besteed, want daarvoor gebruik ik toch liever kwasten of mijn vingers voor. Maar wel handig voor als je dit palette wilt meenemen op vakantie om toch nog ergens je oogschaduw mee aan te brengen.

DSC06377
V.l.n.r: CHECK US IN, ME, ME, ME!, #CHOCOFIX (mat), GOLDIGGA, #AWKS, #LOVE, SHARE THIS, #TRASHY, #CLUB, HOW MANY LIKES?, Eyeprimer

Op naar de swatches! Ik stond zo verbijsterd van de pigmentatie! Ik wilde bijna oooh en aah roepen toen ik ze op mijn arm swatchte. Ze zijn namelijk echt zo goed gepigmenteerd! Heel erg romig qua substantie en brengen met één veeg zoveel kleur. Mijn favoriet van de 12 is #LOVE. Een bruine oogschaduw met verschillende gouden glitters er door heen. DSC06390 DSC06391 DSC06394DSC06385

Ik heb er voor gekozen om met dit palette een vrije rustige ooglook mee te maken. Lekker draagbaar om te dragen voor naar het werk of school. De kleuren die ik heb gebruikt zijn: ME ME ME! in de binnenste ooghoek en op mijn wenkbrauwbot, #AWKS op mijn bewegend ooglid, SHARE THIS en #LOVE in mijn arcadeboog. #LOVE heb ik aan de buitenkant van mijn arcadeboog gebruikt.

De kleuren blenden heel makkelijk en zitten fijn op mijn huid. Mijn oogleden zijn van nature heel vet, en ook met oogschaduwbasis trekt de oogschaduw aan het einde van de dag in de lijntjes. Ik ben daar zo langzamerhand aan gewend dus dat vind ik niet meer zo erg. Alsnog vind ik het een heel fijn palette. Op mijn lippen draag ik trouwens Kinda Sexy van MAC. Super kleurtje! DSC06380

 

Ook al heb ik op dit moment 100 soorten bruine oogschaduws in mijn stash. Ik ben alsnog blij dat ik dit palette heb aangeschaft. De kleuren zijn net weer anders dan de kleuren die ik al heb. De kleuren zijn namelijk zo goed gepigmenteerd, en zijn veel romiger dan de meeste andere oogschaduws in mijn stash.

Ik merk dat ik hem met veel plezier elke keer weer er bij pak. Je maakt namelijk super makkelijk en snel een mooie ooglook met dit palette. Hij is uiterst geschikt voor een draagbare naturelle ooglook maar je kan er ook een heftige smokey eye mee maken voor ’s avonds of voor een feestje. De kleuren zijn heel erg goed gepigmenteerd en ook op mijn ogen vallen ze niet weg. Ik ben echt heel erg blij met dit palette!

Het selfie palette is nog te koop bij verschillende Kruidvat filialen en anders kan je hem ook online vinden bij makeupmusthaves.nl. Voor het palette betaal je €6,99

Wat is jouw favoriete oogschaduwpalette?

Liefs,
Merel 

 

2 comments on “Review I Heart Makeup #Selfie Eyeshadow Palette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.