Nu het mooie weer weer aanbreekt is het ook tijd om mijn huid vaker te scrubben. Want wanneer je je huid goed gescrubt hebt en alle dode huidcellen hebt verwijderd, wordt je sneller en mooier bruin! Tenminste, dat is mij verteld. Of het ook echt zo is, betwijfel ik. Maar een gesrubte huid voelt wel heel schoon vind ik! Laatst heb ik een suikerscrub van Kneipp gekocht, en vandaag laat ik je zien hoe hij mij bevalt!

Af en toe scrub ik mijn huid graag. Niet dagelijks, maar het liefst wel een keer per week, en anders wel een keer in de twee weken. Scrubben vind ik net zo iets als een masker op doen. Dat doe je ook maar 1 á 2 keer in de week. Met scrubben ben ik trouwens wel een beetje kieskeurig. Ik wil het liefst een grove bodyscrub. Dat geeft voor mij echt het gevoeld dat mijn huid schoon wordt gemaakt. De body scrubs van Kneipp en Lush zijn daarom ook wel mijn favorieten. Want deze hebben allebei meerdere grove scrubs in het assortiment. Deze Kneipp Beauty Geheim Sugar & Oil Body Scrub is niet de enige body scrub die Kneipp verkoopt. Ze verkopen ook nog 2 andere varianten met Amandelolie en Vijgenmelk. Die met Amandelolie heb ik ook al eens geprobeerd en beviel mij heel goed! Vandaar dat ik deze van de Beauty Geheim serie graag wilde proberen.

Het fijne is van deze scrub is dat het van suiker is gemaakt. Waardoor de korrels wat groter zijn dan normaal. Na dat je hem hebt afgespoeld blijft er een olie-achtig laagje achter. Waardoor je jezelf na het douchen niet meer hoeft in te smeren met bodylotion. Het olie-achtige laagje voel je wel, maar is niet vervelend aanwezig. Het enige wat ik jammer vind is dat die niet zo heel veel scrub in zit. Ik doe ongeveer 4 á 6x met zo’n pot. Dat vind ik zelf niet heel veel voor een potje waar je bijna 10 euro voor betaald!

Tja, ik kan niet anders zeggen dan dat ik deze scrub echt heel fijn vind. De scrub is grof, laat een fijn olielaagje achter en geeft echt een schoon gevoel aan mijn huid. Wat ik graag voel bij een scrub! Toch wil ik ook nog graag andere scrubs gebruiken met een grove korrel. Dus misschien heb jij nog ideeën welke ik nog kan gebruiken/testen voor deze zomer!

De Kneipp Sugar & Oil Body Scrub is onder andere te koop bij het Kruidvat voor €9,99.

Wat is jouw favoriete scrub om te gebruiken voor onder de douche?

Liefs,
Merel

4 comments on “Review Kneipp Beutygeheim Sugar & Oil Douche Scrub”

  1. Super fijne producten heeft Kneipp altijd! Ik gebruik alleen dierproefvrije producten en gelukkig hoort Kneipp hierbij 🙂 Heerlijk zo’n scrub he met het mooie weer? Dan voelt het altijd nog wat frisser! Liefs, Merel

    • Ja die wil ik ook echt een keer gaan proberen wanneer mijn portemonnee het toe laat. Maar bijna 50 euro voor een scrub neerleggen vind ik toch wel heel erg veel. Wie weet als ‘ie een keer in de aanbieding is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.