DSC07348

Van Kneipp gebruik ik graag producten. Vroeger mocht ik altijd de badolie’s gebruiken die mijn moeder toen veel gebruikte. Tegenwoordig gebruik ik naast de badolie’s ook graag de scrubs van dit merk. Ik heb de afgelopen maand al een suikerscrub opgemaakt van Kneipp. Die beviel mij zo goed dat ik ook de douche scrub in mint-eucalyptus heb gekocht. Hier werd ik ook heel erg benieuwd naar, want zal dit de suikerscrub kunnen overtreffen?

 

DSC07342

Ik ben dol op de producten van Kneipp. Vroeger mocht ik altijd van mijn moeder haar badolie’s gebruiken voor in bad. Nu gebruik ik graag hun douchegels (vooral de citrus versie is een goede variant van de uit het assortiment gehaalde Sweet Lemon van The Body Shop!) en sinds een maand ook de suikerscrub. De douhe scrub sprak mij gelijk aan, vanwege de handige verpakking, dat heeft bij mij sowieso al een puntje voor. Maar ook deze met mint en eucalyptus, lijkt me zeer fijn om te gebruiken als je verkouden bent. Lijkt me erg verfrissend!

 

 

 

DSC07346

Zoals ik al zei hebben handige verpakkingen altijd al een puntje voor bij mij. Deze tube vind ik dan ook heel erg handig om te gebruiken onder de douche. Je kan er perfect mee regelen hoeveel je van het product wilt hebben. Het is ook nog is heel erg hygiënisch. Ja ik ben een absoluut voorstander van om scrubs in zulke verpakkingen te doen.

DSC07349

Eerlijk? Ik had niet verwacht dat deze net zo goed was als de suikerscrub die ze verkopen van dit merk. Het is een super milde scrub met hele kleine deeltjes. De geur is fris en ruikt overduidelijk naar eucalyptus. Ik vind dit heel erg lekker, vooral nu het winter wordt vind ik hem heel fijn. Je zou in principe deze scrub als douchegel kunnen gebruiken voor iedere dag. Omdat die zo mild is qua structuur zou het wel moeten kunnen. Zelf scrub ik maar 1x per week, en vind dit ook meer dan genoeg.

DSC07345

Ik vind dit een prima scrub, zeker geschikt voor iedere dag vanwege de milde structuur. Hij ruikt heerlijk fris en je zou hem daarom ook erg goed kunnen gebruiken in de ochtend om wakker te worden. Ik heb een kleintje gekocht en hier zit 75 ml in. Ik kan er denk ik ongeveer 5/6 keer mee doen. Dat is dus ongeveer anderhalve maand. Uit mijn hoofd koste deze €4,00. Ik heb geen idee of dit in het vaste assortiment zit. Van de 200 ml weet ik zeker dat die in het assortiment zit. Voor 8 euro vind ik het een prima prijs voor een scrub. Voor wanneer je op zoek bent naar een wat grovere scrub raad ik je deze niet aan, dan kan je toch beter gaan kijken naar de suikerscrubs van Kneipp.

De Kneip Douche Scrub in mint-eucalyptus is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €7,99

Van welk merk gebruik jij op dit moment een scrub?

Liefs, Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.