DSC03699

Ik was laatst in het Kruidvat, voor niets bijzonders hoor alleen maar voor wattenstaafjes. Maar toen viel mijn oog opeens op dit, een creme tegen pluis en voor krullend haar. Ik had hem nog nooit gezien daar, en 2 euro voor 2 flessen kon ik niet laten staan. Ik was gelijk benieuwd en heb hem nu al een paar weken in gebruik. Benieuwd wat mijn bevindingen zijn over dit product?

DSC03698

 

Ik heb al zoveel anti pluis producten geprobeerd, maar niets helpt of mijn haar werd er alleen maar heel vet van. Deze anti pluis crème van Schwarzkopf heb ik nog niet eerder geprobeerd. Blijkbaar zit die in het vaste assortiment want na wat gegoogle kwam ik hem tegen.
Rond deze tijd van het jaar heb ik altijd meer last van pluizig haar. Door de warme kamer en het koude weer buiten gaat het meer pluizen dan anders. Ik hoop dat deze crème mijn haar wat minder pluizig kan maken met meer krullen. Want daar gaat het mij vooral om.

De crème zit in een langwerpige fles en heeft een makkelijke doseerdop. Hygiënisch en zo kan je goed doseren hoeveel je wilt hebben van de crème. De crème is bedoeld voor droog en beschadigd haar. Ik heb soms wel wat droog haar, maar beschadigd naar mijn idee niet.
DSC03700

In de fles zit 150 ml, daar doe je een hele tijd mee want je hebt ongeveer zoveel nodig zoals je hier op de swatch ziet. De crème voelt fijn aan en heeft een fijne structuur. In de crème zitten Kokos-extracten verwerkt en die komen duidelijk in de geur naar voren. Niet dat die nou heel sterk en overheersend ruikt, maar een tikkeltje kokos komt er wel naar voren. Ik vind zelf de kokos geur die er in verwerkt is wel lekker ruiken. Als je niet van kokos geuren houd zou ik deze skippen, want ook na gebruik ruik je hem nog in je haar. DSC03709 DSC03704

Ik heb geen voor foto’s gemaakt. Maar dit zijn de na foto’s met de crème. Ik ben zeer tevreden over de crème! Mijn krullen zijn totaal niet pluizend meer maar juist goed gevoed en krullen als een malle. Vooral op de laatste foto zie je heel goed hoe erg mijn haar krult in pijpenkrullen, zonder crème krult mijn haar bijna niet in pijpenkrullen. DSC03698

 

Ik ben zeer tevreden over de pluiscrème van Schwarzkopf. Sinds ik het gebruik kan ik echt wel merken dat mijn haar stukken minder pluizig is dan daarvoor. Ik gebruik het ’s ochtends in mijn haar en merk dat het de hele dag pluisloos zit. Ik heb dat tot nu toe met nog geen enkele crème tegen pluis gehad, dus dat zegt voor mij echt veel.
De geur vind ik ook erg prettig, doet me een beetje denken aan vakantie door de kokosgeur, subtiel maar toch ook aanwezig. Na dat mijn twee flessen op zijn zou ik er zeker over na denken om hem opnieuw te kopen, als ik hem dan nog steeds zo fijn vind tenminste.

Zoals ik al eerder zei heb ik die van mij in een duo pack gekocht voor €2,00. Ik weet zelf niet of ze er nu nog zijn maar los kosten de flessen €3,05 bij het Kruidvat.

Wat voor crème gebruik jij om je pluizige haar in bedwang te houden?

Liefs,
Merel

2 comments on “Review Krul en pluis creme swarzkoff”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.