Eerlijk. Ik moet eigenlijk helemaal niets hebben van die hele choker trend. Vroeger toen ik klein was had ik er wel een. Maar ja, toen was ik klein. Volgens mij had ik er toen eentje uit zo’n doorzichtige bal die je uit zo’n ballenapparaat kon krijgen (met zo’n draaiknop, de exacte naam van dit apparaat schiet me even niet zo gauw te binnen). Maar goed, tegenwoordig doe ik dus niet aan die trend mee. Ik vind het eigenlijk ook wat meer een alternatieve trend voor meiden die zich wat alternatiever kleden. Nu werd ik laatst benaderd door Lana’s sieraden of ik ook een choker wilde hebben. En ja hoor, ik kon een erg leuke vinden en heb die besteld bij haar. Nu ben ik toch wel de choker trend aangegaan met een wel heel mooi exemplaar. Vandaag laat ik hem aan je zien!

Deze choker ketting is weer is heel wat anders dan zo’n dikke zwarte band die sommige dragen. Het is een zilveren choker die een ‘knot’ in het midden heeft. Ik ben zelf meer van de zilveren sieraden dan de gouden en was dan ook erg blij dat Lana deze in het zilver verkocht!

Het detail die in de choker zit vind ik wel het mooiste denk ik. Het is een minimalistische ‘knot’ die net dat beetje extra geeft aan deze choker.

Ik moet toegeven dat hij toch wel heel leuk staat. Ik vind het meer een strakke ketting dan dat het echt een ‘choker’ is. Het is wel even wennen om zo’n metalen draad (want dat is het eigenlijk wel) langs mijn nek te hebben. Maar na een tijdje voelde ik hem al niet meer zitten gelukkig.

Ik heb deze choker onder de naam ‘Zilver Knot’ besteld bij Lana’s sieraden . Naast chokers verkoopt Lana ook andere sieraden, accessoires en zelfs schoenen. Ik zou zeker een kijkje nemen! 

 

Draag jij wel eens een choker?

Liefs,
Merel

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

2 comments on “Zilveren Choker van Lana’s Sieraden”

  1. Wat een bijzondere ketting! Zoiets als dit heb ik nog nooit gezien eigenlijk. Vind het tof dat het zo’n uniek ontwerp is! Gelukkig kon je er aan wennen dat er zo’n metalen draad om je nek zat. Hij staat je erg leuk! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.