DSC07496

Elke dag draag ik wel parfum. Ik wissel graag af tussen wat lichtere en wat zwaardere geuren. Het is maar net waar ik die dag zin in heb. Via mijn moeder heb ik L’Eau D’Issey leren kennen. Het is een wat onbekender parfum in de parfumwereld. Alleen al om de fles is het al een prachtig parfum.

DSC07497DSC07498

Issey Miyake is een Japanse modeontwerper. Sinds 1992 bestaat L’Eau D’Issey al. De fles is door Miyake zelf ontworpen. En is gebaseerd op het uitzicht van de maan achter de Eiffeltoren vanuit zijn appartement in Parijs. Ik vind de fles heel stijlvol. Voor mij geeft het echt een gevoel van luxe. De dop vind ik ook erg mooi. Het is van een soort staal gemaakt en het matte glas maakt het gevoel voor luxe helemaal af.

Dit zegt Douglas over L’Eau d’Issey:

Met L’Eau d’Issey wilde Issey Miyake iets tijdloos creëren. De focus was een eenvoudig, maar ongewoon idee: het maken van de geur van het water, bron van al het leven. De geur ontvouwt zich als de bloemen die in het water leven en is onvergetelijk. Frisse, tere roze bloemen worden gecombineerd met lotus en geven de geur een aquatische, houtachtige bloemengeur.

DSC07499DSC07500

Het is een draagbare geur voor zowel overdag als in de avond. Hoewel ik hem nu meer pak als ik op stap ga gebruik ik hem ook wel af en toe overdag. Het is maar net waar ik zin in heb. Het is een frisse geur die mij natuurlijk erg aan mijn moeder doet denken omdat zij hem vrijwel iedere dag draagt. Hij blijft bij mij de hele dag hangen. Als ik ’s avonds nog weg ga spray ik hem soms nog even extra op.

50 ml vind ik altijd best wat voor een parfum. Maar ik weet zeker dat die op komt. Ik had laatst een proefflacon van 10 ml en die ging binnen de kortste keren al op. Dan moet deze 50 ml geen probleem zijn.

Een tip. Ik probeer parfums altijd in de aanbieding te kopen. Scheelt a een hoop geld en meestal zijn er dan ook de grotere flacons in de aanbieding. Deze had ik bijvoorbeeld bij het Kruidvat gekocht voor €35 in plaats van €70. Dat scheelt vind ik toch wel heel veel!

Je kan Issey Miyake L’Eau D’Issey kopen bij onder andere Douglas. Daar kost 

Welk parfum draag jij op dit moment heel veel?

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.