DSC05858

Een typisch gevalletje van niet opletten had ik deze week. Ik was op zoek naar een nieuwe mascara want de gene die ik nu gebruik raakt al bijna op. Een back-up in huis hebben kan dan nooit kwaad. Bij de Etos zag ik een 1+1 actie! Altijd fijn om mascara’s voor de helft van de prijs te kopen! Ik nam twee dezelfde mee van de Miss Manga lijn van L’Oréal. Toen ik thuis kwam was ik er achter gekomen dat ik twee dezelfde had meegenomen in dezelfde kleur. In de kleur paars! Dat was niet helemaal de bedoeling! Toch was ik best benieuwd naar hoe de kleur mij zal staan op mijn wimpers. En heb ze daarom uitgebreid geprobeerd.

DSC05863

De mascara zat erg goed ingepakt door Etos. Waardoor ik zeker weet dat andere mensen hem niet hebben open gemaakt. Vandaar dat je op een paar plekken op de mascara huls wat afdrukken ziet van plaksel van plakband. Voor de foto’s is het niet erg mooi maar voor mijzelf vind ik het wel plezierig dat die niet is uitgedroogd in de winkel. Of dat andere er aan hebben gezeten.

De verpakking is zoals alle andere Miss Manga mascara’s. Alleen heeft deze paarse letters. Beetje dom dat ik daar niet op heb gelet. Maar goed, nu is er niets meer aan te doen.

DSC05861DSC05865

De mascara borstel zelf is een soort kegel. Die richting de top steeds smaller uitloopt. Ik heb nooit zoveel met mascara borsteltjes als ze maar een beetje volume en krul geven!

De swatch is zoals je ziet paars! De kleur is wat donkerder dan ik had gedacht. Ik ben benieuwd hoe het op mijn wimpers staat!

Dit zegt L’Oréal over de mascara

De Miss Manga Color mascara zorgt voor gekleurde volume wimpers. Daarnaast geeft de extra brede basis van de borstel de bovenste wimpers 15x meer volume. De onderste wimpers worden benadrukt door het extra smalle uiteinde van het borsteltje.

DSC05853Geen mascara

DSC05854  Met Mascara

Eerlijk is eerlijk, dit had ik niet helemaal verwacht. Maar dan ook helemaal niet. In eerste instantie had ik verwacht dat ik knal paarse wimpers zou krijgen. Blijkt dus helemaal niet zo te zijn, eerder lijkt het zwart met een heel klein beetje paars met zwart. Want dat paarse is toch echt wel aanwezig. Maar niet knallend. Ik vind het wel geinig staan eigenlijk. Ik ga hem daarom ook maar als ‘gewone’ mascara gebruiken de komende tijd wanneer mijn mascara die ik nu in gebruik opraakt.

DSC05856
Full Face

Nog even een foto van mijn hele gezicht. En echt, ik vind het zeker niet verkeerd staan. Misschien zelfs wat zachter dan gewoon zwart. Trouwens, op deze foto heb ik alleen mascara op en zonder al het andere. En dus ook geen foundation!

 Mijn huid is zo goed op dit moment. Even een heel gelukkig en trots momentje. Het komt waarschijnlijk omdat ik tegenwoordig veel meer water drink. Hierbij dus de tip om voldoende water te drinken, krijg je zeker weten een gezondere huid van!

DSC05863

Ik ben een beetje verrast door de kleur. Donker paars en helemaal niet zo aanwezig als bijvoorbeeld de paarse mascara van Essence die ik hier heb gereviewd. De volume vind ik zelf genoeg maar is zeker geen 15x.

In laagjes is die het beste op te bouwen. Want met een laagje heb je niet hetzelfde effect als wat ik op de foto’s hierboven heb gekregen. Ik heb ook trouwens niet echt het idee dat hij al mijn wimpers pakt wanneer ik het borsteltje over mijn wimpers beweeg. Vandaar ook de meerdere laagjes, zodat je zeker weet dat er wat op je wimpers komt. Al met al ben ik toch wel erg tevreden over de mascara, die ga ik zeker weten met veel plezier de komende maanden gebruiken!

Je kan L’Oréal Miss Manga Mascara in Tropical Violet kopen bij verschillende drogisterijen en parfumeries voor €14,99 per stuk. 

Gebruik jij wel eens een andere kleur mascara dan zwart?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.