DSC08487

Ik ben dol op eyeliner. Ik ga meestal niet de deur uit voor dat er een streepje op mijn ooglid heb gezet. Jaa, echt. Met een goede eyeliner kan je mij dan ook meer dan tevreden maken. Ik heb veel heel gebruik gemaakt van de vloeibare eyeliner van Catrice. Die werkt heel erg fijn, is super zwart en blijft bij mij ook redelijk goed zitten door de dag heen. Maar ik vind het kan altijd beter en daarom ben ik altijd op zoek naar nieuwe betere producten. Ik had al zoveel goeds over de Super Liner Perfect Slim gehoord van L’Oréal vandaar dat die vandaag op het menu staat om te reviewen!

DSC08490

 

DSC08491

L’Oréal vind ik altijd al het luxueus merk in de drogisterij. Vroeger al. Toen ik bij een vriendinnetje thuis kwam om daar met de make-up van haar moeder te experimenteren. Met blauwe oogschaduw van L’Oréal. Niet het ultieme luxe gevoel maar het voelt wel luxer dan bijvoorbeeld Maybelline.

Zo vind ik ook deze eyeliner er luxe uit zien. De gouden details op de huls en de zwarte verpakking. Ja, op de een of andere manier voelt het voor mij een beetje luxe aan. De eyeliner is een stift eyeliner. Vroeger heb ik er wel een paar gebruikt van Miss Sporty en vond ik dit toen al heel fijn werken.

DSC08493

De eyeliner is goed zwart. Wat ik echt een must vind voor een goede eyeliner. Je kan er ook zowel dikke als dunne strepen mee zetten.

DSC08494

Wat ik echt heel erg fijn vind is dat ik er een perfect lijntje mee kan zetten. De stift ligt ontzettend fijn in de hand en ik kan er een betere wing mee zetten dan met mijn vloeibare eyeliner van Catrice. Zoals je hier boven ook al op de foto kan zien.

DSC08522

DSC08510

Een eyeliner waar je een strak lijntje mee kan zetten. Goed zwart is en voor mij de hele dag goed er op blijft zitten is een must. Ik heb dat allen zeker in deze eyeliner gevonden. Hoewel dat laatste puntje wel lastig is. Met mijn vette oogleden blijft de eyeliner er wel lang opzitten maar zeker niet de hele dag. In de loop van de dag vervaagt de eyeliner een beetje. Wanneer ik in de avond wat belangrijks heb zou ik hem moeten bijwerken om het strakke lijntje weer te hebben.

DSC08488

Zelf ben ik zeer te spreken over deze eyeliner! Hij is goed zwart, ligt heel erg prettig in de hand en blijft voor mij lang genoeg op mijn oogleden zitten. Hoewel dat altijd nog wel wat beter kan moet ik er maar mee leven dat mijn oogleden helaas wat vettiger zijn dan normaal. Een klein min puntje is dat hij best snel uitdroogt. Ik heb hem daarom recht op in mijn kwastenbakje neergezet zodat de vloeistof uit de pen naar de stift toe kan lopen. En ik heb het idee dat dat de uitdroging wat op rekt. Ook vind ik hem best duur ten opzichte van andere eyeliners die ik graag gebruik. Gelukkig is L’Oréal wel vaak in de aanbieding. Dus je kan hem meestal wel goedkoper aanschaffen dan de normale aankoopprijs.

De L’Oreal Super Liner is te koop bij Kruidvat voor €13,99. 

Welke eyeliner gebruik jij op dit moment het liefst?

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.