DSC07028

Handcrème en ik zijn als twee handen op een buik, ik kan niet met en zonder haar. Zo staat er elke nacht een pot of tube crème op mijn nachtkastje die voor het slapen gaan zeker wordt gebruikt. Deze keer is het er een van Lush. Waar ik al genoeg spullen van heb geprobeerd, maar nog geen handcrème. Ik was daar dan ook erg nieuwsgierig naar, want zal het net zo fijn zijn als alle andere producten van Lush?

 DSC07023

Lush is een merk dat heel langzaam verschillende vaste spullen over neemt in mijn leven. Zo kan ik niet meer zonder de lemonyflutter van Lush en heeft Herbalism ook al een vaste plaats aangenomen in de badkamer. ik ben altijd erg te spreken over Lush en al helemaal over hun idealen. Lush gebruikt vrijwel alleen maar natuurlijke ingrediënten en met 5 schone lege potten of flessen kan je een gratis vers masker ophalen. Dat is een win voor de natuur en een win voor jezelf.

Lush verkoopt naast Helping Hands nog twee andere handcrèmes. Dat zijn Handy Gurugu en Love and Light. Handy Guru ruikt naar vanille en rozen met een vleugje kamille en Love and Light is gemaakt van neroli en Fair Trade biologische cacaoboter. Helping Hands is volgens mij de bekendste van de 3, want ik wist niet dat er ook nog 2 andere handcrèmes werden verkocht bij Lush.

Dit zegt Lush over Helping Hands:

Helping Hands is gemaakt met kamille, lavendel en honing om je ruwe handen aan te pakken. Het bevat ook verzachtende lijnzaadolie, amandelolie, sheaboter en cacaoboter, wat je dorstige huid zo op kan slurpen. Onze favoriete brief over Helping Hands kwam van Jeanette: “Ik moet jullie bedanken. Jullie hebben m’n huwelijk gered. De handen van mijn man zijn erg ruw geworden, sinds hij twee jaar geleden begon met bergklimmen. Bijna net zo ruw als de stenen die hij beklimt. Helping Hands veranderde dit helemaal. Zijn handen zijn weer zacht. Dank je!” Jeanette Trafford, Whitley Bay.

DSC07025

Wat er op het potje staat van de Lush potten en flessen vind ik altijd zo leuk om te lezen! Ik ben volgens mij niet de enigste die dit leuk vind. Want natuurlijk weten wij wel hoe we handcrème moeten gebruiken maar een gebruiksaanwijzing kan soms toch wel helpen, haha.DSC07027

Zoals elke pot van Lush is deze ook zwart en heeft krijtachtige witte letters waar mee de product naam wordt omschreven. In het potje past 100 gram. En dat is veel voor een handcrème. Want even ter vergelijking in een tubetje van The Body Shop zit bijvoorbeeld maar 30 gram. Je kan dus in principe vrij lang met dit potje doen. Dat is dan ook weer goed voor je portemonnee.

DSC07022 DSC07020DSC07669

De handcrème is een dikke crème. Zoals je misschien wel weet gebruik ik handcrème het liefst voor het slapen gaan zo dat het de hele nacht kan intrekken. Het is een stevige crème die een zachte geur heeft. De crème trekt snel in en je kan daarna door gaan met waar je mee bezig was. Helaas laat die wel een heel licht vettig laagje achter, voor mij is dit niet storend. Want ik gebruik het ’s avonds voor het slapen gaan. Ik zou het zelf niet aanbevelen om dit op te smeren voordat je wat gaat schrijven, want de kans dat je pen uit je hand weg glijdt is wel aanwezig. DSC07018DSC07026

Ik heb weer een goede handcrème ontdekt, en wat voor een! Het is misschien een kleine uitgave uit je portemonnee maar hij is het meer dan waard. Je kan er echt heel erg lang mee doen, trekt snel in en laat een zacht en lekker geurtje achter. Trouwens, wanneer ik ’s avonds Helping Hands heb aangebracht voel ik de volgende ochtend nog steeds hoe zacht ze zijn. Hoe fijn is dat?

Helping Hands koop je in een van de Lush filialen of online via de Lush website. Voor 100 gram betaal je €12,70.

Ben jij bekend met de handcrèmes van Lush?

Liefs,
Merel 

2 comments on “Review Lush Handcreme”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge