Een van de dingen waar ik tegenwoordig niet meer zonder kan is de Lemony Flutter van Lush. Volgens mij een van een bestellers. En dat is zeker niet voor niets! Het is alweer 4 jaar geleden dat ik hierover een review heb geschreven. Ik vond het daarom de hoogste tijd om een update over dit geweldige goedje te schrijven. Met duidelijke foto’s. Want helaas kan ik die niet meer weergeven van mijn eerste artikel. Vandaag dus een review over dé Lemonty Flutter van Lush.

Ik denk dat dit een van de eerste producten die ik ooit bij de Lush heb gekocht. Dat is dus nu ongeveer alweer 4 jaar geleden. Ik heb zelf het gevoel dat ik Lush nog maar net ontdekt heb haha. Er valt nog zoveel te ontdekken voor mij bij de Lush. Zoals de Bath Bombs en Bubble Bars. Maar nu eerst over de lemony flutter.

Lush is een super merk vind ik. Het is een merk dat vecht tegen dierproefvrije make-up en verzorgingsproducten. Maar zorgt er ook voor dat haar producten 100% vegetarisch zijn. En soms zelfs vegan! Daarnaast zijn de producten ook nog is handgemaakt in Poole. Ik vind het zo’n waanzinnig leuk merk met een ontzettend goede gedachte achter hun producten.

Dit zegt Lush over de Lemony Flutter:

Perfect voor alle ruwe plekjes: knieën, ellebogen, hielen, broze nagels en nagelriemen, eindelijk kun je ze de verzorging geven die ze verdienen! Lemony Flutter is geïnspireerd op een traditionele manier van crème maken die zelfs de oude Romeinen zouden herkennen! Je hebt maar een klein beetje nodig en al na een paar keer voelen alle verwaarloosde plekjes zo heerlijk zacht, terwijl ze zalig ruiken naar een citroendessert!

Zoals je ziet wordt de Lemony Flutter afgeleverd in een mat zwart potje. De verpakkingen worden ook nog is 100% recyclet door hun geweldig dichte systeem. Ik heb het al veel vaker gezegd maar lever nou is 5 lege verpakkingen in bij de Lush! Jij krijgt een gratis vers masker er voor terug. En zij 5 lege verpakkingen die ze weer laten vullen in hun fabriek Düsseldorf. Hoe leuk is dat? Zo wordt er niets weggegooid. Iedereen heeft er zo profijt van!

Hiervoor gebruik ik de Lemony Flutter het meest. Op mijn nagels en nagelriemen aangebracht. Vooral voor het slapen gaan vind ik dat ideaal. Het blijft nog wel een tijdje vettig, dus vandaar het liefst voor het slapen gaan. Hoef je ook geen pen meer vast te houden. Want als ik ergens een grote hekel aan heb, is het wel het wegglijden van een pen uit mijn hand door vette vingers/handen.

Maar het is ook een geweldig goedje tegen droge hakken en ellebogen. Tegenwoordig smeer ik het daar ook wel op. Ook weer voor het slapen gaan. Dan trekt het spul het beste in.

Ik doe met een potje ongeveer een half á drie kwart jaar. Voor de prijs die je er voor betaald vind ik dat echt heel goed. Ik kan zelf maar een nadeel bedenken aan dit wondermiddel. En dat is dat het niet heel lang houdbaar is. Op een gegeven moment ruikt het gewoon niet meer goed en heb je echt een nieuwe nodig. Dat is echt het enige nadeel wat ik kan bedenken!

Tja, Die Lemony Flutter is gewoon mijn holy grail. Al vier jaar lang. Elke keer denk ik; ‘dit keer ga ik echt op zoek naar een ander wondermiddel voor mijn nagelriemen’. Maar toch kom ik elke keer weer terug bij dit spul. Heerlijk! En het ruikt ook nog is naar mijn favoriete geur. Citroen! Fris zoet, perfect om voor het slapen gaan op te doen. Maar ook voor even snel in de les of wanneer je aan het reizen bent in de trein.

Je kan de Lemony Flutter van Lush zowel offline als online kopen voor €10,95. 

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.