DSC06267

 

Hoe zou het zijn als je je eigen liefde niet mag uiten in je eigen land? Elke dag zijn er 2,3 miljard mensen die dit niet mogen door de wetgeving in hun land. Dat is toch belachelijk? In Amerika sinds kort pas het homohuwelijk toegestaan. Terwijl in Nederland dit toch al meer dan 14 jaar zo is. Om de liefde een eerlijke kans te geven en om het te steunen heeft Lush de Love Zeep uitgebracht. Een zeep die er voor staat dat Gay zijn wel oke is. Ik vind dit een heel goed initiatief en vond dan ook dat ik dit project moest steunen met het kopen van een zeepje.

DSC06266

 

Wat is nou zo leuk aan de Love zeep? Nou, de gehele opbrengst (exclusief productiekosten en btw) gaat naar All out en andere kleinere organisaties die zich inzetten voor LGBT rechten over de hele wereld. Het tweede wat ook erg leuk is, is dat Lush via social media vraagt om een foto met de zeep te delen via de hashtag #gayisok. Om zo informatie te geven aan alle mensen die niet weten dat LGBT rechten niet over zo vanzelf sprekend is.

 

Dit zegt Lush over de zeep:

 

Stel je voor dat jouw liefde illegaal zou zijn. In 76 landen is het een misdaad om homo te zijn en landen met een antihomowetgeving wordt deze zeep gezien als niet ok. Maak een selfie met de zeep en deel ‘m op social media om de wereld te laten zien dat het wél ok is om gay, bi- of transgender te zijn. We gaan graag een gesprek aan over dit onderwerp en streven ernaar om wereldwijd 10 miljoen mensen te bereiken via de hashtag #GayIsOk.

Via de verkoop van de zeep kunnen we All Out en kleine organisaties steunen die zich wereldwijd inzetten voor eerlijke rechten. Het hele verkoopbedrag (op productiekosten en btw na) gaat direct naar organisaties die zich inzetten voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders.

Deze liefdevolle zeep heeft een kruidige appelgeur. Mensen die ons al lang kennen, herkennen de geur van ons Love parfum.
Hij is geschikt voor vegans!

 

DSC06282

 

 

De zeep ruikt naar mijn favoriete geur van citrusvruchten. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je glitters op je handen aantreft na het wassen met deze zeep. Want die blijven niet plakken wanneer je je handen of je lichaam hebt gewassen met deze zeep.

DSC06270

 

Deze foto heb ik al geplaatst op mijn instagram (als je mij wilt volgen kan je mij hier vinden!). Ik vind het zoals ik al zei een erg goed initiatief om te steunen. Want wat lijkt het mij verschrikkelijk als je je eigen liefde niet mag delen met iemand waar je van houd in een land waar het strafbaar is. Ik hoop dat Lush met dit project de mensen een beetje wakker maakt met wat zo’n wet een mens kan aandoen. Want gay is wel ok!

De Love Zeep #gayisok kan je kopen bij de verschillende lush filialen of online voor €5,50.

Ken jij de Love Zeep van Lush?

Liefs,
Merel 

1 comment on “Review Lush Love zeep”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.