DSC08449

Ik ben dol op maskers. Het liefst heb ik ze in grote verpakkingen zodat ik er eventjes mee kan doen. Voor op reis neem ik graag zakjes mee, lekker makkelijk en kan je daar zo weggooien. Ik heb ooit in het verleden een proefmaskertje van Lush ‘Mask of Magnaminty’ gehad. En die beviel zo goed! Zo goed, dat ik hem nu maar in het groot heb aangeschaft. Zou die net zo fijn zijn als die proefmonstertje?

DSC08455

Ik geef toe. Ik gebruik het eigenlijk gewoon te weinig zo’n masker. Ik probeer vooral in het weekend op zondag bijvoorbeeld een op te doen. Maar dat schiet er meestal door de dingen die ik dan moet doen er een beetje bij in. Dus vanaf nu gewoon er tijd voor vrij maken. En met de maskers van Lush moet dat in principe helemaal goed komen. En het leuke is. Wanneer je 5 lege verpakkingen inlevert krijg je gratis van Lush een masker voor het harde opmaken. En wanneer je dat masker weer hebt opgemaakt kan je die alweer inleveren. Hoef je er nog maar 4 andere lege verpakkingen bij te doen! Vind ik wel erg leuk om zo lege verpakkingen te verzamelen. En daar doe je voor Lush ook een groot plezier mee. Want die lege verpakkingen kunnen zij weer recyclen voor nieuwe producten. Een handig systeem vind ik zelf.

DSC08454DSC08452

Het masker komt zoals bijna elke verpakking van Lush uit de zwarte herkenbare potje.

Dit zegt Lush over het Mask of Magnaminty masker.

Mask of Magnaminty is een diepreinigend masker voor je gezicht, nek en rug. Precies wat je nodig hebt, als je echt, echt schoon wilt zijn. Dus, je hebt bijvoorbeeld in een wilde actie je muren geverfd, je hoofd in een stoffige kast gestoken om die eens goed schoon te maken of je tennisbal gezocht in de struiken, geniet dan van deze verfrissende, diepreinigende minty ervaring. Natuurlijke kleisoorten trekken al het vuil uit je poriën, honing en goudsbloem genezen je huid en gemalen adukibonen halen je dode huidcellen weg. Een hele nieuwe jij! Breng aan op een schone huid en laat het tien tot vijftien minuten in trekken. Maak daarna je vingers vochtig en masseer nog even met ronddaaiende bewegingen voor een extra scrub. Afspoelen met lauw warm water.

Het masker beloofd dus een diepreinigde werking. Precies wat ik nodig heb met mijn huid. Nu mijn huid wat ups en downs heeft met onzuiverheden heb ik dit masker ook een beetje speciaal aangeschaft daarvoor. Daarom hoop ik dat ik hier ook echt resultaat van ga zien.

DSC08598

Het is natuurlijk een vrij groen masker. Wat direct opvalt. En wat een heel aparte ervaring is. Hij wordt koud op je gezicht. Extra verfrissend voor in de warme zomermaanden (en ik mag hopen dat we die nog krijgen). Ik denk dat dat koude komt door de mint die er in zit. Hij ruikt ook erg sterk naar mint. Wat ik persoonlijk heel erg lekker vind. Ik laat hem zelf meestal zitten tot dat die is opgedroogd. Dat is meestal wat langer dan de aangegeven 15 minuten. Maar ik merk verder niet dat dat iets doet voor mijn huid. Wel merk ik dat mijn huid er heel zacht door wordt en dat de meeste pukkeltjes ook minder zichtbaar worden. Het is even wennen hoe je hem er af gaat poetsen. Want er komen allemaal stukjes van je huid wanneer je hem er af wilt halen. Ik haal meestal het grootste deel met wc papier er af. Waarna ik daarna het er af poets met lauw warm water. Daarna gebruik ik nog een dagcrème omdat mijn huid na een masker soms wat trekkerig aanvoelt.

DSC08453

Na Cosmetic Warrior is dit zeker ook een favoriet masker geworden van Lush. Je kan met zo’n potje ongeveer 4 á 5 keer doen. En het ligt er dan natuurlijk aan hoeveel masker je op je gezicht in smeert. Lush is ook wat duurder dan de meeste merken. Voor een potje als deze betaal je 9 euro. Maar ik vind het meer dan waard. Je kan er namelijk best lang mee doen. Want ik gebruik een masker 1 a 2 keer in de maand.

Welk masker vind jij fijn in gebruik?

Liefs,
Merel 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.