DSC07258

Ik houd echt van douchen. Het liefst ’s avonds voor het slapen gaan maar ’s ochtends na het sporten vind ik het ook heel erg fijn. Ik douche het liefst met douchegels of showerfoams en dat maakt niet uit van welk merk. Vandaag review ik weer is wat anders voor onder de douche van Lush. Een Shower Jelly. Ik heb Woosh al een keer reviewt (dat kan je hier lezen). Omdat Refresher nog niet heel lang uit is, leek het me wel toepasselijk om hem vandaag te reviewen.

DSC07259

Ik had al een goede ervaring met Whoosh maar heb het even uitgesteld om een nieuwe Shower Jelly te kopen. Ze zijn heel fijn hoor! Maar het is even wat anders dan zo een dot douchegel of showerfoam. Je moet er net even wat meer moeite voor doen. Refresher is zoals ik al zei niet de enige in het assortiment van Lush. Je hebt nu onder andere naast Refresher en Whoosh ook Nightwing (in de vorm van een vleermuis, hoe gaaf!), Santa’s Belly (voor de kerst natuurlijk) en als laatst Snowman (ook voor de winter en in de vorm van een sneeuwpop, ook al heel leuk!).

Dit zegt Lush over Refresher:

Wanneer je wel een opfrisser kunt gebruiken stap je onder de douche met Refresher! Deze jelly heeft een lekker opwekkende werking en geeft je weer energie. Een infusie van verse biologische citroen, citroenolie en citroenmirte-olie geven je een heerlijke kick! Carrageenextract (uit zeewier) is zacht voor je huid. Extra lekker verfrissend is deze jelly wanneer je hem gekoeld (uit de koelkast of de vriezer) gebruikt!

DSC07260 DSC07263

Ik vind Jelly’s heel fijn in gebruik. Je kan de Jelly in zijn geheel gebruiken of zo als ik doe stukjes van de jelly afpakken en in een puff op laten schuimen. Ik vind dat je als je het op de laatste manier doet het meeste uit de Jelly haalt!

Refresher heeft een licht frisse geur dat ruikt naar citroen. Wat natuurlijk ook heel logisch is met de ingrediënten die er in zitten :’). Ik gebruik de Jelly het liefst ’s ochtends om rustig wakker te worden onder de douche. Voor mijn gevoel ga ik nog heeeel lang met de jelly doen. Want je hoeft maar kleine stukjes van de jelly af te pakken voor veel schuim voor onder de douche. Super fijn! Ik pak hem ook niet dagelijks er bij trouwens, eigenlijk alleen als ik ’s ochtends douche.     DSC07268DSC07266

Naast Whoosh is dit ook en favoriet van mij geworden. Van de frisse citroengeur wordt ik zeker weten ’s ochtends wakker! Hij is fijn in gebruik en je doet er heeeel lang mee. En wat ook mooi mee is genomen, wanneer Refresher op is kan je de verpakking samen met 4 andere verpakkingen van andere Lush producten inruilen voor een vers gezichtsmasker, wie wil dat nou niet?

Voor 100 gram Refresher betaal je €6,50. Je kan de Shower Jelly’s halen bij een van de Lush filialen. 

Gebruik jij wel eens Shower Jelly’s van Lush?

Liefs,
Merel

 

1 comment on “Review Lush Refresher Shower Jelly”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.