Het heeft even op zich laten wachten, dit review over de scrub van Lush. Maar beter laat dan nooit toch? Ik heb deze scrub gekregen voor Sinterklaas van mijn broertje. Echt super lief! Ik ben zelf dol op scrubs en vandaag geef ik je mijn mening erover deze van Lush.

 

Ik scrub mij altijd op een bepaalde dag van de week. Bij mij is dat zaterdag. ’s Ochtends of in de avond stap ik onder de douche en scrub ik mijzelf. Ik heb al verschillende scrubs gebruikt. Maar nog nooit een van Lush. Het leek dan ook of mijn broertje mij veel te goed kende, alsof die wist dat ik nog nooit een scrub van Lush heb aangeraakt.

Dit zegt Lush over The Rough With The Smooth Scrub:

Verwen je lichaam met deze pittige tante: stevig door de scrubbende kristalsuiker en zijdezacht dankzij romige murumuruboter. Deze diep-exfoliërende traktatie maakt je huid gladder dan glad. We hebben er ook nog wat betoverend parfum aan toegevoegd: een ondeugende mix van zwarte peper, patchouli-olie en Fair Trade vanille absolue.

Dat klinkt allemaal ontzettend lekker toch? Ik vind sowieso dat Lush altijd zijn producten zo leuk omschrijft. Ik krijg gelijk zin om ze te gebruiken!

 

Maar hoe gebruik je deze scrub nou? Ik vond in het begin best lastig om hem zo goed mogelijk te gebruiken. Ik was daarom in het begin ontzettend zuinig. Maar sinds ik hem nu al een tijdje gebruik gaat het gebruik er van steeds makkelijker. Wat ik doe? Ik breek een stukje van de scrub af en scrub hier dan mijn lichaam mee. Dat hele blok gebruiken kan ik je niet aanraden. Heb ik ook geprobeerd maar dat lukte voor geen meter. Veel te onhandig.

 

Wanneer ik de scrub van mijn lichaam heb afgespoeld blijft er een licht voedende laag achter. Alsof je een soort olie over je huid hebt gehad. Niet vervelend, juist heel fijn. Ik wil absoluut niet dat mijn huid super droog wordt nadat ik een scrub heb gebruikt. Mijn huid voelt na het douchen en afdrogen super zacht en gehydrateerd aan. Precies wat ik van een scrub verwacht. En dan hebben we het nog niet eens over de geur gehad van de scrub. Die is namelijk su-per lekker! Het ruikt zoet, bloemig maar ook een beetje fris.

Het bewaren van de scrub is ook nog wel even iets apparts. Het is namelijk het handigst om hem in een plastic of tinnen zeepdoosje te stoppen. Zo kan je hem droog en schoon bewaren. Je kan er voor kiezen om een tinnetje van Lush te kopen speciaal voor scrubs en vaste shampoo’s en conditioners (kost €2,05) of je kiest voor een zeepdoosje die je misschien al in huis hebt (zo vind ik er een zo maar bij mijn ouders in de badkamer, ben je trouwens ook wat goedkoper uit 😉 ). Daar moet je wel echt opletten wanneer je deze scrub koopt. Anders is die in no van time op als je hem in de douche laat liggen.

 

Wanneer je in een van de Lush winkels bent moet je zeker even aan deze scrub ruiken. Hij ruikt echt super lekker. Ik raad hem je ook zeker aan om hem is een keer te proberen of cadeau te vragen. Een scrub die ik later zeker nog een keer wil gaan proberen. Maar ik ben nu ook benieuwd geworden naar de andere scrubs van Lush. Ik kan je in ieder geval wel vertellen dat de producten van Lush mij nog niet een keer zijn tegengevallen.

De Rough With The Smooth Scrub is te koop bij Lush.nl of in een van de winkels van Lush. De scrub kost €9,95.

Wat is jouw favoriete scrub?

Liefs,
Merel 

1 comment on “Review Lush Scrub The Rough With The Smooth”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge