DSC02545

Een een blauwe jelly pudding waarmee je je zelf kan wassen? Dat leuk mij nou leuk om te testen. Het is een van de meest populaire product van Lush, en ik snap helemaal waarom. Naast de Shower Jelly schrijf ik ook een klein review over de een sample van de Charity pot, waar de opbrengt ervan geheel op gaat naar goede doelen (waar nu al meer dan 3,5 miljoen euro mee is opgebracht!) Kijk je mee?

DSC02546DSC02552

Ik had al een review geschreven over Honey I Washed The Kids, een van de populairste zepen van Lush, Maar nu was het dan tijd voor Whoosh, de shower Jelly.
Het is een soort van pudding die je als gehele jelly of een klein stukje er van over je lichaam heen kan laten schuimen. Ik ben echt een sukker voor dit soort dingen, en vond hem daarom ook extra leuk om hem te gebruiken en te testen!

Dit zegt Lush over Whoosh:

Whoosh Shower Jelly om de dag goed te laten beginnen. Stel je even voor: wekker gaat af, irritant geluidje, voelt alsof het absoluut nog geen ochtend is, maar helaas! Je hebt je wekker niet per ongeluk vier uur te vroeg gezet, je moet er uit…

Strompel richting keuken, pers een sapje, neem je Whoosh Jelly, spring onder de douche, was je haren en lichaam, spring fris en fruitig op je fietsje en vergaderen maar! Masseer je stuk jelly over je huid of wrijf een klontje tussen je handen tot je zacht schuim ziet verschijnen, wassen maar! Ook kun je een klontje even in je puff of badspons op laten schuimen. Het is ook lekker als je deze jelly in de vriezer bewaart, voor een beetje extra sensatie onder de douche!

 

DSC02551

En zo ziet de jelly er dan uit, als ‘ie uit het potje is. De geur is trouwens echt enorm lekker, vooral in de ochtend wordt je er echt wakker van.  Een heerlijke verfrissende geur, die vooral overheersend ruikt ruikt naar citroen, maar ook een beetje kruidig ruikt naar rozemarijn.

maar hoe werkt dat nou zo’n pudding onder de douche? Tja, dat vond ik zelf ook wel even wennen, want in plaats van een vloeistof gebruik je nu een vaste jelly. Je kan er een stukje vanaf proberen te halen om hem zo in je douchepuff (als je die hebt) te laten opschuimen. En dan komt er heel wat schuim vanaf!
Maar je kan hem net zo als ik, ook in zijn geheel gebruiken. Hij is daardoor al een paar keer uit mijn handen geglibberd, omdat wanneer hij nat wordt erg glad wordt. Hij zal dat waarschijnlijk nog wel vaker gaan doen, maar toch blijft het elke keer een feestje om er mee onder de douche te gaan. Voor nog meer sensatie kan je hem ook in de vriezer doen om hem daarna te gebruiken voor onder de douche. Zelf heb ik dat nog niet gedaan, maar het lijkt me erg lekker voor in de zomer.

Bewaar je Whoosh altijd in het meegeleverde potje. Want je als je hem zo in de open lucht opbergt gaan er allemaal stofjes aan vast plakken, en dat heb je natuurlijk liever niet!

DSC02553 DSC02554

Dit is een sample van de grotere charity pot. Maar zeker niet minder lekker! De geur doet mij een beetje denken aan de welbekende Zwitsal geur. Hij ruikt niet heel sterk en trekt snel in de huid. Hij is erg verzorgend en ideaal voor de winter, want hierdoor heb ik totaal geen last meer van droge handen! Ik heb hem nu in mijn standaard in handtas zitten van school zodat ik hem altijd op kan doen. Het is wel een beetje jammer dat er weinig in zit. Maar deze bodylotion smaakt zeker naar meer! DSC02549

 

Lush heeft mij nu al een paar keer verblijd met haar producten. En deze keer heeft ze mij ook niet laten teleurstellen. Whoosh vind ik echt heel lekker om te gebruiken, met zeker een schuimgarantie wanneer je hem in een douchepuff doet. Voor de rest laat die een sterke heerlijke geur achter van citroen en limoen. Je moet wel van de geur houden, want hij is best wel sterk! De Charity vind ik ook heel lekker. Trekt snel in laat geen vettig laagje achter en hij ruikt tot slot ook nog is heel lekker! Oftewel over beide producten ben ik meer dan tevreden!

Whoosh kost per 100g €6,05 en per 240g (grote verpakking) €11,65.
Een grote pot Charity kost € 24,90 met daarin 240 g. De sample kan je kopen voor €2,00 en de gehele opbrengt gaat naar een goed doel! De lush producten kan je in een van de lush winkels halen in Nederland of online bestellen.

Wat is jouw favoriete product van Lush?

Liefs,
Merel

 

 

1 comment on “Review Lush Shower Jelly Whoosh + sample Charity Pot”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.