DSC04676

Ik ben gek op Lush! Op hun zepen, lemony flutter en op de lipscrub die ze verkopen. Toen ik een aantal weken geleden bij Lush was zag ik Tea Tree water liggen. Trok dit product mij direct aan en was benieuwd wat dit product met mijn acne huid doet. Want Tea Tree wordt beschouwd al wondermiddeltje voor acne. Ik heb het afgerekend en heb het nu al een paar weken in gebruik. Benieuwd wat ik ervan vind?

DSC04675

Lush is een merk wat ik nu ongeveer een jaar gebruik. Ik begon met de welbekende lemony flutter en uiteindelijk heb ik mijn stash steeds meer uitgebreid. Wat ik tot nu toe van Lush gebruik bevalt me erg goed. De zepen maken mijn huid zacht en schoon. De lemony flutter zorgt ervoor dat ik geen losse velletjes heb rond mijn nagelriemen en de lipscrub ik gemakkelijk in gebruik en mijn lippen zijn snel velletjesvrij.

De Tea Tree Toner is iets nieuws voor mij wat ik door een aantal reviews van andere bloggers mijn aandacht trok. Het komt vooral omdat Tea Tree en goede werking zou hebben op acne. Zelf heb ik een milde vorm van acne en het leek me daarom ook perfect om dit te testen.

De verpakking is zoals bijna alle producten van Lush mat zwart. De toner heeft een spuitflacon waar door je snel en hygiënisch de toner kan gebruiken. Ik vind dit echt heel fijn in gebruik door het of op je gezicht te spuiten of op een watje.

DSC04679

DSC04678

Een van de leukste dingen waarom ik producten van Lush koop is toch wel de tekst die op de producten staat. Het is vrolijk geschreven en altijd er duidelijk wat je er met het product kan of moet doen. Ook leuk is dat er op staat wie het product heeft gemaakt. Of dit nou echt zo is of dat je het met een korreltje zout moet nemen, dat weet ik niet maar leuk is het in ieder geval wel! De houdbaarheidsdatum is niet perse de datum waar voor het op moet. Zolang het nog goed ruikt en de toner niet scheid kan je hem makkelijk nog wat langer gebruiken. Dit doe ik zowel met de lipscrub en de lemony flutter die ik ook gebruik.

DSC04677

Ik gebruik de toner zelf om ’s avonds de laatste restjes van mijn make-up er af te halen.
Eerst micellair water om mijn volledige make-up er zo goed mogelijk af te halen. Daarna met een face wash aan de slag en als laatste stap deze Tea Tree Water van Lush.

Ik heb echt gemerkt dat er nog best wel wat vuil van mijn huid af kan komen. Vooral van foundation komt er nog wat vuil op mijn watje. Ondanks dat ik het heb schoon gemaakt met een make-up remover (in dit geval micellair water) en een face wash. Toch een belangrijk stap vind ik zo voor het slapen gaan!

Je kan de Tea Tree Toner ook als facemist gebruiken. Ook op een warme zomerdag. Als je de toner in de koelkast zet is die nog extra verfrissend voor op je gezicht. De toner heeft een verrassend frisse geur, die ruikt naar de typische geur van Tea Tree. De eerste paar keer is het even wennen zo’n frisse geur. Maar na die paar keer merk je het al niet meer.

DSC04682

De Tea Tree Toner Water is voor mij de laatste stap in mijn avondroutine. Je kan hem makkelijk gebruiken door de spuitflacon. Ik spuit de toner graag op een watje om zo nog de laatste restjes vuil van mijn gezicht af te halen. De toner prikt niet op mijn huid en laat een schoon en fris gevoel achter. Door de spuitflacon is de toner erg zuinig in gebruik. De toner pak ik er steeds vaker bij in de weken dat ik hem gebruik en heb tot nu toe nog niet eens een kwart op gemaakt. En dat terwijl ik elke avond 4x de toner op een watje spuit. Een erg groot pluspunt is ook dat Lush niet op dieren test. Fijn om te weten dat Lush dieren geen pijn doet door cosmetica op hun huid of ogen te testen!

Of ik merk dat mijn acne nou beter er op wordt? Nou dat volgens mij niet. Mijn acne is altijd in vlagen aanwezig. De ene keer heb ik maar een paar kleine pukkeltjes en de andere keer heb ik mijn hele kin en wangen er onder zitten, zoals nu.

Ondanks dat het niet veel doet voor mijn huid ben ik wel fan van dit kleine zwarte flesje. Wanneer ‘ie op is koop ik hem zeker opnieuw als ik weer in een stad waar een Lush winkel is.

De Lush Tea Tree Water kan je kopen bij een van de Lush winkels, of online via lush.nl. De grote fles (250g) is te koop voor €11,65 en de kleine fles is te koop voor €5,55 (100g).  

Wat gebruik jij allemaal in je avondroutine? 

Liefs,
Merel

4 comments on “Review Lush Tea Tree Toner”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.