Ik ben dol op Lush. Lush heeft mij nog nooit teleurgesteld met hun producten. Van haar tot handen en van gezicht tot voeten. Daarnaast test Lush niet op dieren en heeft het beste met het milieu voor. Eén van de weinige merken die zich daar hard voor maakt. Daarom heeft Lush samen met The Body Shop een speciaal plekje in mijn hart. Samen op weg naar een betere toekomst. Door mij als klant en door de mindset van deze bedrijven. Vandaag is er een bijzondere showergel aan de beurt van Lush. Weer is wat anders dan een masker of iets voor je handen!

Van mijn broertje voor sinterklaas kreeg ik deze super leuke douchegel van Lush. Hij kent mij best goed (gelukkig!) en wist ergens wel dat ik de douchegels van Lush nog nooit geprobeerd had. Hij is helemaal naar Utrecht er voor gereisd en heeft hulp ingeschakeld van een medewerkster zei die. Daarnaast heeft die ook nog de scrub The Roufh With The Smooth voor me gekocht. Super lief! Met dit soort cadeautjes kan je me echt heel erg blij maken :).

Dit zegt Lush over The Olive Branch Showergel:

The Olive Branch heeft een warme Mediterraanse touch, met fair trade olijfolie om je huid te verzachten, wijnbladeren, zeezout en het verse sap van mandarijntjes en bergamot. Door de toevoeging van olijfolie is The Olive Branch heerlijk zacht voor je huid, maar wel wat dunner dan je misschien verwacht bij een showergel, schudden voor gebruik! De olijfolie is afkomstig van een Israëlisch/Palestijns samenwerkingsverband. Het is dus een echte olijftak.

De showergel is tot tegenstelling van andere douche producten ontzettend vloeibaar. De meeste showergels hebben nog wel een soort ‘slijmerige’ substantie waardoor dit goed op je hand blijft liggen. Deze heeft dat niet. Het druipt echt van je hand af als je niet op past. Ik denk dat het door de olijfolie die er in zit komt waardoor het wat dunner is dan anders. Ik vind dat zelf niet erg. Mits ik goed op hoeveel ik gebruik. Want je gebruikt snel te veel van dit product. Mee oppassen dus! Het liefst hou ik hem daarom een beetje schuin op mijn handpalm zodat ik de hoeveelheid kan beheersen die uit het flesje komt. Dit doe ik ook bij de grote flessen shampoo van Guhl en de shampoo van Garnier Loving Blends. Dat helpt enorm als je nog langer van je producten wilt genieten. 🙂

Zelf ben ik erg tevreden over de douchegel. Ze kunnen bij mij ook bijna niet verkeerd in de smaak vallen. Als ze maar lekker ruiken en geen trekkerig gevoel achter laten. Deze douchegel voldoet aan mijn eisen. Hij is fijn in gebruik. Maar pas op dat je niet te veel in een keer gebruikt. Ten eerste zonde van je dure douchegel en ten tweede is té nooit goed. Ik ga nog even lekker genieten van deze douchegel voordat die op is.

Een klein flesje van 100 Gram kost €7,95. Je kan bij Lush online producten bestellen maar je kan ook bij een van de winkels in Nederland langs gaan. Ik las dat afgelopen maand de grootste Lush winkel in Den Haag is geopend. Wil ik in de toekomst ook zeker een bezoekje aan brengen!

Welke douchegel vind jij ontzettend fijn van Lush?

Liefs,
Merel

 

1 comment on “Review Lush The Olive Branche Showergel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.