DSC09249

Ik ben gek op maskers. Maar zoals veel andere dingen (zoals kwasten wassen bijvoorbeeld) doe ik dit veel te weinig. Lush stimuleert mij wel heel erg om maskers op te doen met hun actie. Wanneer je namelijk 5 lege flessen/potjes inlevert krijg je een gratis vers masker. Dit is alweer mijn tweede vers masker van Lush. De eerste keer heb ik Cosmetic Warrior gekozen. Dat vond ik al een fijn masker tegen pukkeltjes. Maar ik wilde dit keer graag een ander masker proberen. Daarom ging ik voor cupcake. Die ook beloofd mijn pukkeltjes aan te pakken!

DSC09253

Je weet het waarschijnlijk al. Maar ik ben dol op Lush! Ik heb ondertussen al van alles van ze aangeschaft (en ook opnieuw gekocht, zoals de welbekende lemony flutter, waar ik ondertussen al mijn 5e potje van gebruik). De maskers vind ik ook echt heerlijk. Cupcake is een masker die puistjes tegen gaat met Rhassoulmodder en chocola. Ja, chocola! Hoe heerlijk is dat. Want naast dat je het kunt eten, zou je het natuurlijk ook gewoon op je gezicht kunnen smeren.

Dit zegt Lush over vers masker Cupcake:

Je dacht misschien dat je van je puistjes af zou zijn zodra je die vreselijke puberjaren achter je gelaten hebt. Maar nee. Daarom kun je cupcake nog steeds gebruiken als je de 20 allang gepasseerd bent. Het idee is dat je cupcake regelmatig gebruikt en zo puistjes voorkomt. De Rhassoulmodder houdt je poriën schoon en cacaoboterstukjes zorgen dat je velletje niet uitdroogt. Dit is het bewijs: chocolade is wel goed voor je huid.


DSC09256

DSC09252

het masker ruikt heel zoet, niet perse naar chocola maar wel heel lekker! De substantie is zoals je ziet donkerbruin. Geen wonder ook want er zit chocola in.

dsc09258

Mijn huis is op dit moment erg rustig. Dat komt voor een deel door de zon en een deel door de anticonceptiepil. Wanneer ik ongeveer in het midden van mijn strip zit is mijn huid veel rustiger dan wanneer ik aan het eind ben. Heeft te maken met hormonen.

dsc09261

Ik laat het masker het liefst zo lang mogelijk erop zodat die echt op mijn indroogt. Dit is bij dit masker ongeveer een halfuurtje. Ondertussen kan je gemakkelijk even een boek lezen of iets anders ontspannends doen. Ik blog meestal wat tussendoor wanneer ik dit masker op heb!

DSC09254

Nu ik over dit heerlijke masker schrijf bedenk ik me alweer dat het veel te lang geleden is dat ik hem heb opgedaan. Daar ga ik vandaag of morgen zeker verandering in brengen! Het enige minpuntje vind ik dat je hem in de koelkast moet bewaren, waardoor je er minder snel aan denkt om hem op te smeren. Ook kan je hem niet heel lang bewaren omdat er geen conserveringsmiddelen in zitten. Met een potje kan je ongeveer 2 á 3 keer doen. Het wel een heel fijn masker voor mijn huid. Ik merk niet echt dat het pukkeltjes tegen houd. Maar het maakt mijn huid wel ontzettend zacht. Ik ga zeker voor nog meer gratis maskers sparen bij Lush. Geweldige Actie!

Cupcake kan je gratis mee krijgen wanneer je 5 schone lege verpakkingen inlevert bij een van de Lush winkels. Of je kan hem kopen voor €11,50.

Heb jij wel eens voor maskers gespaard bij Lush?

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.