DSC02534

Na een drukke week heb ik eindelijk weer tijd om wat te posten! Het spijt me dat het deze week iets te rustig was rond mijn blog. Ik zorg ervoor dat er volgende week om de dag een artikel klaar staat.  

Een tijdje geleden kon je lezen dat ik bij de Lush ben geweest en dat ik daar niet zonder lege handen naar huis ben gegaan. Ik zo ook Honey I Washed The Kids meegenomen naar huis. Dit is een van de populairste zepen bij Lush en heb ik meegenomen naar huis!

DSC02573

 

Ik was altijd al een beetje benieuwd naar de zepen van Lush. Maar heb ze nooit meegenomen omdat ik altijd andere leukere dingen zag. Maar nu zag ik ze wel staan en heb ik er wel een meegenomen, namelijk de populairste zeep van Lush Honey I Washed The Kids. Deze heerlijke caramelzeep kan je gebruiken bij je wastafel als handzeep, maar kan ook gebruikt worden onder de douch!

Dit zegt lush over Honey I Washed The Kids:

Dit is de best verkopende zeep die we hebben en geen wonder! Als je hier eenmaal aan geroken hebt wil je er het liefste je tanden in zetten, want hij ruikt heerlijk naar romige toffee caramel. In plaats van een hap nemen van deze zeep kun je beter een lekker groot stuk vast pakken en hem over je vochtige huid masseren. Je huid wordt lekker schoon en ruikt fantastisch! We hebben er aloe vera extract aan toegevoegd, het verzacht de huid en werkt goed als je je hebt verbrand.

DSC02576

Als je de zeep uit de verpakking haalt komt er een zoete geur je tegemoet, een beetje lastig te omschrijven geur vind ik. Het is een lichte zoete geur dat me een beetje doet denken aan parfum, maar niet op een verkeerde manier! Zelf gebruik hem liever als handzeep dan als douchezeep. Onder andere omdat ik nog best wat heb staan voor onder de douche, en ten tweede ik zelf niet zo heel gek ben om vaste zepen onder de douche te gebruiken. Maar ieder zijn ding, je kan hem ook heel goed onder de douche gebruiken, maar ik ben er persoonlijk niet heel gek op.

Van de zeep komt zeker wat schuim af, en laat na de tijd een schoon gevoel achter. Na dat ik mijn handen heb gewassen heb met de zeep voelen mijn handen iets wat stroef aan, dit komt omdat de zeep ontvettend werkt (hebben de meeste zepen, behalve PH-nutrale zepen, weet je dat ook weer :)). Ook ruik je nadien Honey I Washed The Kids nog heel licht op je huid, lekker!

DSC02578

 

Van zepen kan ik echt nooit genoeg krijgen, en zo ook niet van Honey I Washed The Kids. Een zeep die milieuvriendelijk is, maar ook nog ontzettend lekker ruikt, en niet onbelangrijk ook een schone huis achterlaat. Ja, ik ben zeker fan, en ga deze zeep tot de laatste kruimel opmaken!

Honey I Washed The Kids is per 100 gram €5,75 en kan je Lush winkels halen of online.

Wat is jouw favoriete zeep van Lush?

Liefs,
Merel

2 comments on “Review Lush Zeep Honey I Washed The Kids”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.