DSC07328

Vorige week had ik tentamenweek. Met 2 tentamens op 2 verschillende dagen had ik dus nog 3 dagen vrij. Ik had een dagje gepland om naar het westen toe te gaan om even te gaan shoppen. Onder andere om 5 lege Lush verpakkingen in te leveren. Ik kwam thuis met een vers gezichtsmasker. Vandaag review ik hem!

 DSC07329

Ik heb al veel verschillende masker gebruikt, maar nog nooit een van Lush. Meestal gebruik ik de bekende maskertjes van Dr. van der Hoog. Van de verse maskers van Lush had ik al eens van gehoord maar had ik nog nooit gekocht. Nu had ik toch mooi de tijd om er een te kopen (of na ja in ruil van 5 lege verpakkingen) en om hem te testen. Ik heb zelf gekozen voor Cosmetic Warrior (dit vanwege de werking tegen puistjes), maar je hebt nog veel meer verschillende maskers die ze verkopen. Er zijn in totaal 11 verschillende maskers met Cosmetic Warrior mee geteld. Er is voor ieder wat wils dus!

Zoals bijna alle producten van Lush is dit masker in de bekende zwart matte potje gestopt. Het is net zo groot als een potje Lemony Flutter.

Naast dat dit een masker is, is het ook nog is een vers. Dat betekent dat het niet lang houdbaar is. Ik denk zelf niet langer dan een week tot 2 week. En wat Lush goed op de verpakking bij vermeld is dat je het in de koelkast moet bewaren om het goed te houden. Dat is dus wel even goed om te weten! Ik merk zelf dat nu hij in de koelkast staat ik er minder snel aan denk. Daar moet je dus zelf wel even aan denken!

Dit zegt Lush over Cosmetic Warrior:

De natuur heeft ons vingers gegeven. En puistjes. Dus waarom mogen we dan niet aan die puistjes zitten met onze vingers? Omdat er op die vingers zoveel bacteriën zitten dat de puistjes alleen maar verergeren!! Gebruik in plaats daarvan Cosmetic Warrior. Knoflook en tea tree doden alle bacteriën en verse eieren sluiten je poriën voor binnendringend vuil. Chinese klei reinigt diep en honing geneest je huid. Gebruik in combinatie met Tea Tree Water en zeg voorgoed vaarwel tegen puistjes.

Gebruiksaanwijzing:
Aanbrengen op een schone huid, niet rondom de ogen; laat vijf tot tien minuten intrekken en spoel af met lauwwarm water.
Ongeveer drie tot vijf behandelingen per potje.
In de koelkast bewaren.

DSC07330

DSC07331

Dan nu het masker zelf. En ik val gelijk maar even met de deur in huis. De geur is niet heel erg smakelijk kan ik je zeggen. Je moet daar echt even door heen ruiken zeg maar haha. Omdat er zowel knoflook als eieren in zitten ruikt het niet heel erg lekker. Het is een door dringende knoflook geur waar ik zelf even aan moet wennen. Maar alles voor een mooie huid zullen we maar zeggen!

DSC07336

het aanbrengen gaat niet zo heel soepel zoals je ziet. Er zitten wat stukjes in waardoor er op de ene plek meer zit dan op de andere plek op mijn gezicht. Desondanks vind ik dat niet zo heel erg storend. Ik heb het masker ongeveer 10 minuten er op laten zitten en daarna met lauw warm water er af gespoeld. Het masker droogt iets wat in maar niet zo erg als bij een echt klei masker. Bij mij ging het na 10 minuten erg glimmen. Ik denk dat het komt doordat je huid nogal warm is, maar zeker weten doe ik dat niet!

Na dat ik mijn huid had schoongespoeld voelde mijn huid droog (maar dat lijkt me logisch :’) ) maar vooral heel schoon aan. Na mijn dagcrème er op hebben gedaan (want ik deed het masker ’s ochtends op) voelde mijn huid verzorg en schoon.

DSC07333

Wat ik van dit masker vind? Nou, de geur is niet heel erg lekker, maar daar is aan te wennen. Maar voor mij is de werking eigenlijk het belangrijkst en die is hartstikke goed! Je moet natuurlijk geen wonderen verwachten dat je puistjes binnen een dag weg zijn. Maar je huid wordt er zeker wel schoner van dan wanneer je dit masker niet gebruikt. Je hoeft trouwens niet zuinig te doen met dit masker. Omdat het maar beperkt houdbaar is het maar beter om wat meer op te doen dan te weinig. Daardoor kun je volgens Lush ongeveer 3 tot 5 keer met het potje doen. Dit masker is denk ik prima voor dagelijks gebruik. Dus als je wat ontspanning kan gebruiken in deze donkere dagen voor kerst beveel ik deze van harte aan!

Je kan bij Lush 5 verpakkingen inleveren in ruil voor een gratis vers masker maar je kan hem ook in de winkel of online halen voor €11,65. Je krijgt dan 75 gram vers masker.

Heb jij wel eens 5 lege verpakkingen ingeleverd bij Lush? 

Liefs,
Merel 

1 comment on “Review Lush Cosmetic Warrior Vers Gezichtsmasker”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.