DSC01774

Mijn eerste M.A.C lipstick is al weer een tijdje in mijn bezit. Een hele mooie roze bubblegum lipstick met de naam ‘chatterbox’. Ik gebruik hem graag maar vond dat het ook wel weer tijd werd voor een tweede M.A.C lipstick. Want als je volgens mij eenmaal aan een M.A.C. lipstick begint wil je ze allemaal hebben! Dus zo geschiede, mijn tweede M.A.C. lipstick is een feit.

DSC01768

Ik was eerst totaal niet in de lipsticks. Ik droeg eigenlijk alleen maar lippenbalsem of heel soms een lipgloss. Ik had altijd de associatie bij lipsticks dat ze moesten opvallen, en daar hield ik niet van. Dat iedereen zo naar je kijkt om wat je op je lippen hebt. Nee, ik heb nooit ervan gehouden om het middelpunt van de belangstelling te zijn, en nu ook nog niet zo. Maar lipsticks hebben op een of andere manier op dit moment wel mijn hart verovert. En dan vooral die van M.A.C. Wat een prachtige kleurtjes heeft ze in haar assortiment zitten zeg! Er zit voor ieder wel wat bij, van donkerpaars tot fel rood. Ik vond het fijn om na mijn rozige chatterbox weer is voor een heel ander kleurtje te kunnen kiezen. Ik koos dit keer voor een wat opvallender rood roze. De naam van deze lipstick is Speak Louder. DSC01773

De verpakking doet mij (net zoals veel andere bloggers trouwens) denken aan een tampon, haha. Door de ronde vormen van de lipstickhuls. De lipstickhuls is zwart met verschillende zilveren glitters erin verwerkt. Op de dop van de lipstick staat het logo van M.A.C. gegraveerd.
Voor mij voelen de lipsticks van M.A.C. als luxe aan. Dit komt voor mij vooral door de zwarte huls met de gegraveerde letters. Wat ik zelf echt heel mooi vind.

DSC01775

Speak Louder is een rode lipstick met een roze ondertoon. Hij doet me zelf een beetje denken aan kersenrood. Wat een heel klein beetje neigt naar roze. Ik vind het zelf een hele mooie kleur en ben heel blij dat ik voor zo’n kleur heb gekozen!

DSC01781

De swatch ziet -vind ik- er goed uit! De lipstick is cremesheen en heeft daarom een glanzende finish. Zelf vind ik dit soort lipsticks heel erg mooi! De kleur komt precies over hoe ik in gedachten had dat die er uit zou zien. Hij glijdt als boter of je huid heen. Erg fijn, want aan stroeve lipsticks heb je ook niets.

DSC01784

Hier een foto van dat ik niets op mijn lippen heb.

DSC01792

En hier met Speak Louder op mijn lippen! Speak Louder brengt fijn aan en is ook goed te verwijderen als je een foutje hebt gemaakt. en wat ik al zei, hij glijdt als boter of je lippen heen!

DSC01805

De kleur vindt ik ontzettend mooi en ga ik zeker vaak dragen. Na ongeveer 4 uurtjes moet je hem zeker even bijwerken. Maar 4 uur voor een lipstick is hartstikke lang vind ik. Helaas overleeft die een warme maaltijd niet, en moet je hem daarna ook bij stiften.   DSC01778

Speak Louder is een goede toevoeging bij mijn andere lippenstiften. Naast dat het een geweldige kleur is is hij ook heel fijn in gebruik. Hij blijft ongeveer 4 uurtjes zitten, wat ik best lang vind voor een lipstick! Het is wel te adviseren om voor dat je hem op doet even je lippen te verzorgen voor een nog beter resultaat.

M.A.C. lipsticks zijn online en in de M.A.C. counters te verkrijgen voor €18,50. 

Welke lipsticks heb jij van M.A.C. in je bezit?

Liefs, Merel

6 comments on “Review M.A.C. Lipstick Speak Louder”

  1. Deze ken ik nog niet maar ik vind de kleur heel erg mooi! Vaak breng ik voordat ik een lipstick aan breng een beetje labello aan (mijn lippen zijn vaak zelf al wat droger) x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.