Ik vind eigenlijk wel dat ik op dit moment genoeg mooie make-up in mijn bezit heb. Ik draag nu echt mijn favoriete producten waar ik ook oprecht blij mee ben. Ik miste alleen nog een ding. Een echt hele mooie highlighter. De Soft & Gentle van M.A.C. stond al heel lang op mijn wishlist. Afgelopen maand heb ik hem eindelijk kunnen toevoegen aan mijn stash door een hele fijne deal bij Douglas.

Ik heb gehoord dat M.A.C. zijn verpakkingen heeft vernieuwd. Ik ken de oude verpakkingen alleen van filmpjes en foto’s. Dit is dan ook mijn eerste echte M.A.C. Mineralize Skinfinish. M.A.C.geeft aan dat het een traag gebakken poeder is die je aan kan brengen als highlighter op de wangen of als finishing touch over het hele gezicht. Ik gebruik hem zelf echt alleen als highlighter. Ik ben bang als ik hem voor mijn hele gezicht gebruik er uit zie als een discobal, en dat heb ik liever toch echt niet.

De poeder ziet er vind ik waanzin wekkend goed uit! Ik krijg het niet goed op de foto maar het glimt echt super super mooi! Het lijkt op het eerste gezicht ook een hele tere highlighter maar niets is minder waar.

De highlighter heeft zowel gouden als zilveren shimmers. Het is een echt een hele mooie highlighter die je goed kan opbouwen. Hij heeft een wat roze/warme ondertoon vind ik. Voor mijn huid is dat heel mooi vind ik. Vooral wanneer straks de zomer begint (nu ik dit schrijf regent het pijpenstelen, dat zomerse weer is helaas nog ver weg op dit moment) is het een hele mooie gloed op mijn wangen denk ik. Ik had hem zelf al een paar keer getest in de winkel en bleef me toen al verbazen over de shimmers die er in zitten. Zo mooi!

 

Ik heb de highlighter op de bovenste twee foto’s aan gebracht op mijn neusbrug maar ook op mijn jukbeenderen. Dat is vooral goed te zien vind ik op de tweede foto. De glans komt echt naar je toe op die foto vind ik. Een mooie gezonde glow die zoals ik al zei goed is op te bouwen. Voor een avondje op stap zou ik hem nog wat heftiger kunnen aanzetten. Maar voor een ‘normale’ dag is die ook meer dan prima. Ik houd van weinig make-up maar wel dat je ziet dat ik wat gebruikt heb. Met deze highlighter komt dat meer dan voor elkaar.

Het is een beste uitgave wat je doet voor deze highlighter (ongeveer 30 euro) maar ik vind hem elke euro meer dan waard. Ik had zelf nog niet echt ‘de’ highlighter in mijn stash die ik ook echt super mooi vind. Deze is dat zeker wel. Hij blijft bij mij ook de hele dag goed zitten. Die mooie gezonde glow heb ik nog niet gehad bij de highlighters die ik nu heb in mijn stash. Ik ben zeker fan en gebruik hem het liefst elke dag!

Je kan Soft & Gentle kopen bij de Douglas in de M.A.C. Counters of online via M.A.C. of douglas.nl voor €31,50.

Heb jij de Soft & Gentle highlighter al in je stash van M.A.C.?

Liefs,
Merel

1 comment on “Review M.A.C. Mineralize Skinfinish Soft & Gentle”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.