M.A.C. is voor mij wel een van mijn favoriete lipstickmerken. Er zijn veel verschillende soorten lipsticks bij M.A.C. te koop. Van super glanzend tot ontzettend mooi mat. Ik ben vooral van dat laatste fan en kan goed terecht daarvoor bij M.A.C. Vandaag laat ik je Velvet Teddy zien. Ook al zijn er al genoeg andere bloggers voor gegaan om hierover een review te schrijven wilde ik niet achter blijven en schrijf ik er vandaag ook wat over!

Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om een nieuwe lipstick te kopen. Ik heb er namelijk nog meer dan genoeg liggen en wilde er eigenlijk een paar op gaan maken die ik al een tijdje gebruik.

Maar ja, toen kwam er bij de Douglas een actie. 21% Korting op M.A.C. producten. Dat kon ik echt niet laten liggen en heb ik naast deze lipstick ook nog de M.A.C. Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle (daarvan kan je het review hier lezen). Ik heb eerlijk gezegd helemaal niets getest in de winkel. Ik had deze twee al een tijdje op het oog en wilde het gewoon gelijk toen aanschaffen. Daarnaast was het ook een ontzettend druk bij de M.A.C. counter in de Douglas.

Matte lipsticks zijn nog steeds helemaal hot en happening. Nu zijn ook de vloeibare lipsticks al een tijdje hot. Maar de matte lipsticks blijven ook dit jaar nog steeds helemaal in.

De kogelvormige lipstickvorm is ook bij Velvet Teddy te zien. De iconische vorm van de lipsticks van M.A.C. Ik vind het wel iets chiques, die verpakking. Ook met de kleine shimmers op de huls vind ik het een mooie lipstick om naar te kijken.

Velvet Teddy is een nude lipstick. Ook nog steeds helemaal hot die nude kleuren. Hij is warm en heeft wat van bruin/oud roze in zich. Hij heeft wel wat van Kinda Sexy alleen is deze wat donkerder vind ik. Ik vind het zelf een super mooie kleur! En natuurlijk is die helemaal mat. Wat ik ook weer erg mooi vind. Geef mij maar liever matte kleuren dan glanzende!

En dan hierbij een full face gezicht met de lipstick. Ik vind het zelf een mooi dagelijks kleurtje om te dragen naar school of werk. Hij blijft ongeveer een uur of 3 zitten. En overleeft wat eten. Nadat je wat hebt gedronken is het verstandig om hem bij te werken.

Velvet Teddy is een prachtige lipstick en ik ben blij dat ik hem heb kunnen toevoegen aan mijn stash. Een prachtige kleur voor dagelijks gebruik. Ik ga hem deze zomer zeker vaak genoeg uit mijn stash halen om te gebruiken.

Velvet Teddy kun je kopen via maccosmetics.nl via douglas.nl of bij een van de M.A.C. counters en winkels bij ons in het land. De lipstick kan je voor €19,50.

Wat is jouw favoriete M.A.C. lipstick?

Liefs,
Merel

4 comments on “Review M.A.C. Velvet Teddy Lipstick”

    • Ik weet niet hoe twig er uit ziet qua kleur… Maar dagelijkse kleurtjes als deze gebruik ik zelf heel erg vaak, waardoor ze sneller opgaan zodat ik een nieuwe kan kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.