DSC04896

Mijn 4e MAC lipstick is een feit! Dit keer is het weer net zo’n gewaagde kleur als de vorige keer dat ik een MAC lipstick kocht (Viva Glam I). Ook al komt de lente er aan en wordt het dit weekend boven de 10 graden. Ik ga lekker met een donker kleurtje op mijn lippen de wereld in. Vorige week woensdag is mijn oog namelijk gevallen op Diva, een donker rood met paarse ondertoon. Benieuwd wat ik van deze matte lipstick vind?

DSC04894DSC04893

 

Zoals alle MAC lipsticks en van alle andere cosmetica die ze verkopen is de verpakking mat zwart met het logo van MAC erop. Het geeft mij echt een luxe gevoel. Een fijn luxe gevoel. Op de verpakking is ook aangegeven om welke finish het gaat. Ik heb alweer gekozen voor een matte lipstick. Want tja, gewoon omdat ik daar nu helemaal into voor ben.

 

 

DSC04901DSC04897

 

De tamponnen huls (eerlijk? daar lijkt het toch sprekend op?) met glitters vind ik ook erg mooi. Met daarin weer het logo van MAC maar dit keer er in gegraveerd met zilveren letters. Op de onderkant van de huls staat Diva zodat ik altijd nog de juiste lipstick kan pakken als ik op zoek ben naar Diva.

 

DSC04891         DSC04904

Op naar de swatches! De kleur is zoals ik al zei donker rood met een iets wat paarse ondertoon. Iets wat je moet staan denk ik. Ik heb hem eerlijk gezegd op de gok gekocht en heb hem niet op mijn lippen getest bij de MAC counter.
De kleur vind ik echt perfect voor de winter en de herfst wanneer de kleuren weer wat donkerder zijn dan in de lente of de zomer.

 

 

DSC04910 DSC04943

 

Omdat de lipstick mat is, is ie iets wat stroef in aan brengen. En omdat ik nog geen ster ben in het netjes aanbrengen van lipstick zonder dat het er uit ziet dat ik spaghetti bolognese heb gegeten zijn mijn swatches ook niet erg netjes. We zullen maar zeggen oefening baart kunst. De kleur vind ik voor mij zelf wel gedurfd. Ik zou hem niet zo snel op doen naar school. Hij spat namelijk echt van mijn huid af. Ik zou hem zelf vooral gebruiken voor uitgaan of voor iets bijzonders wanneer donkere lipstick mag. Maar mooi is die zeker! Trouwens, de kleur is in het echt nog iets donkerder, op foto’s is de lastig vast te leggen. De twee foto’s die ik heb uitgekozen ervoor vond ik het dichtst bij de kleur die hij in werkelijkheid heeft liggen.

 

DSC04899

 

Mijn MAC hart heeft er weer een liefde bij. En wat voor één. Een bijzondere rode kleur. Hij is dan wel iets stroef in aanbrengen maar geeft een geweldige pigmentatie. Hij blijft een uur of vier goed op mijn lippen zitten. Een warme maaltijd heeft hij half overleefd. Hij zit er nog wel op maar een bijstiftbeurt is niet verkeerd op dat moment.
MAC heeft mij nog niet teleurgesteld met lipsticks en deze keer zeker weten ook niet. Als je opzoek bent naar een bijzondere donker rode kleur ben je bij MAC zeker bij het goede adres.

MAC Diva kan je kopen bij een van de MAC Counters in de Douglas of in de Bijenkorf of in een van de MAC Pro Stores. Je betaalt voor 1 lipstick €19 euro. Ik was deze keer maar €4  euro kwijt want ik had nog een bon van €15 euro van de VVV. Das nog is meegenomen dacht ik zo. 

Wat is jouw favoriete MAC lipstick?

Liefs,
Merel

9 comments on “Review MAC Diva Lipstick”

    • Ik twijfelde eerst ook wel hoor! Maar sinds ik hem heb pak ik hem er heel vaak bij. Hij is opvallend maar niet zo als een knallende roze of rode lipstick!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.