DSC01018

 

He hoi! Ze zeggen toch altijd na regen komt zonneschijn. Nou, vandaag is het dan eindelijk zo ver. Na een druilerige week is het eindelijk mooi weer! Yiheee. Ik heb zelf niet zo veel op de planning staan voor vandaag, een beetje van het lekkere weer genieten en misschien wat doen voor school. Want he, dat moet ook gebeuren… Maar eerst mijn review van mijn aller eerste MAC Lipstick. En warme roze kleurtje, perfect voor de lente!   DSC01020

Dit is hem dan, MAC Chatterbox! Een warm rood-rozige kleur wat toch voor mijn gevoel meer neigt naar roze. De verpakking van de lipstick oogt heel chic en duur. Tja, ik ben er wel fan van! Deze lipstick bevat 3 gram, waar je volgens mij wel een hele tijd mee kan doen.

DSC01024
                                                                  Chatterbox

En hier de swatch van Chatterbox. Wat een beauty! De pigmentatie is top, en volgens mijn kan je dit altijd wel verwachten van MAC. De lipstick glijd als boter over je huid heen en de pigmentatie is top!

DSC01061DSC01083

Chatterbox is een perfecte kleur als je wat feller wilt, en toch een warme kleur zoekt zoals ik. Normaal hou ik het meer bij neutrale tinten, maar toen ik samen met Dana in de Bijenkorf stond vond ik toch echt wel dat ik een knal kleurtje van MAC moest meenemen. Toen ik deze zag was ik totaal verkocht. Wat een pracht kleur.
Ik denk zelf dat die nog mooier staat als ik een nog net wat gebruinde huid heb door de zon. Volgens mij knalt die dan echt van je gezicht af, haha.

DSC01019

Het is duidelijk, na Chatterbox gaan er nog veel meer MAC lipsticks volgen in mijn stash. Chatterbox is een geweldig roze-rode kleur met een geweldige pigmentatie. Hij glijd als boter of je lippen heen en blijft ongeveer 3 uurtjes goed zitten en overleeft een warme maaltijd. Daarna moet je hem wel weer bij stiften. Ik denk zelf dat het enigste nadeel de prijs is, maar voor dat geld krijg je wel weer iets heel moois voor in de plaats!

Mac lipsticks zijn te koop in de webshop. €18,50 per kleur.

Heb jij een lipstick van MAC? Zo ja, welke kleur?

Liefs,
Merel

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.