DSC06112

‘Weer een nieuwe M.A.C. lipstick Merel?’ Ja, alweer. Ik kon het niet laten om mijn tegoedbon van de Douglas aan een nieuw pareltje van dit mooie merk te besteden. Het is dit keer niet zo’n gewaagde kleur als de andere kleuren die ik tot nu toe in mijn bezit heb van M.A.C. Maar zeker weten niet minder mooi! Benieuwd welke lipstick ik nu weer aan mijn stash heb toegevoegd?

DSC06113 DSC06114

Zoals altijd zitten de lipsticks van M.A.C. in een zwarte verpakking. De huls is zwart met kleine houden shimmers en in de dop staat het logo van M.A.C. gegraveerd. Dus eigenlijk zoals alle lipsticks van M.A.C. met uitzondering op de Limited Editions.

DSC06121

DSC06125

Kinda Sexy is een nude kleur met een ietwat bruinige ondertoon. Ik had eigenlijk al eerder Please me op het oog, maar toen ik hem op mijn lippen deed bij M.A.C. bleek die toch wat fletser uit te vallen dan ik had gedacht… Toen zag een vriendin van mij Kinda Sexy. Een kleur wat lijkt op die van Please me. Allebei nude. Kinda Sexy neigt daarbij wel meer naar de bruine nude tinten.

De finish is mat, maar ondanks dat glijd hij wel over mijn huid heen. Je ziet vaak bij lipsticks die mat zijn dat ze wat stroef aanvoelen en ook niet zo makkelijk over je huid heen glijden. Bij Kinda Sexy is dat in ieder geval niet het geval!

DSC06138 DSC06167

Op mijn lippen vind ik hem heel erg mooi uitvallen! Precies een kleur die ik nodig had voor dagelijks gebruik. Hij is voor mij perfect om naar school of om naar het werk op te doen. Het is een ‘my lips but better’ kleurtje. Jaa ik ben zeker weten fan van deze lipstick!

Hij blijft ongeveer 3-4 uurtjes zitten. Dat vind ik toch aardig lang voor een matte lipstick. Een glas drinken overleeft die makkelijk, maar na een maaltijd moet je hem toch echt even bij stiften. Ook dat gaat heel makkelijk en je ziet vrijwel geen verkleuringen wanneer je hem opnieuw bij stift.

DSC06171

 

Mijn 5e M.A.C. lipstick is dan toch echt aan mijn stash toegevoegd. het is een vrij onbekend kleurtje naar mijn idee, maar hij is daardoor zeker niet minder mooi! Als je op zoek bent naar een draagbaar kleurtje wat je lippen net even wat meer kleur geeft, ben je bij deze lipstick aan het goede adres.

De lipsticks van M.A.C. zijn verkrijgbaar bij de M.A.C. pro store’s of bij een M.A.C. counter. De lipsticks zijn per stuk €19,-

Welke M.A.C. lipstick is jou favoriet?

Liefs,
Merel 

3 comments on “Review MAC Lipstick ‘Kinda Sexy’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge