DSC04198

 

Ik ben sinds vorig jaar gek op MAC lipsticks geworden. Het eerste product wat ik tot nu toe van MAC heb ontdekt en ben er zo tevreden over. Ik had al twee MAC lipsticks ‘Speak Louder’ & ‘Chatterbox’. De een was roze/rood en de andere barbie roze. Toen ik laatst naar Groningen ging en daar langs de MAC counter in de Douglas voor bij kwam vond ik wel dat ik wat moest halen. Een goed excuus kon ik niet vinden en ging na een paar minuten alweer naar buiten met een nieuwe lipstick, de Viva Glam I. Benieuwd wat ik er van deze lipstick vind?

 

 

DSC04205

 

De Viva Glam I zit in de vaste collectie van MAC. De finish van de lipstick is mat. Anders dan mijn andere 2 lipsticks heeft deze een rode rand op de dop en de letters van MAC in het rood staan. Ik vind het wel wat hebben, zo valt die net wat op in mijn stash. Zoals altijd zit de lipstick in een mat zwart klein doosje. Waarop staat welke lipstick het is en welke finish het heeft. Het straalt voor mij net wat meer luxe uit en krijg er dan ook een luxe gevoel bij.

 

 

DSC04201DSC04204

 

De lipstick is bordeaux rood. Ik vind het een bijzondere kleur en zou dit ook niet elke dag gaan dragen. Voor de herfst vind ik hem perfect, de warme kleur bij de gekleurde bladeren. Voor een avondje uit is die ook perfect om net wat opvallende lippen te hebben dan anders.

DSC04207

 

 

DSC04221DSC04230

 

Ik vond het moeilijk om een de kleur van Viva Glam I goed op de foto te krijgen. Volgens mij is het aardig gelukt zoals je ziet. De volgende reviews die over lipproducten gaan zal ik mijn swatch foto’s van mijn lippen proberen te verbeteren. Op de swatch foto is die donkerder uitgevallen dan dat ‘ie in het echt is. Ik ben in ieder geval hooked over deze lipstick. De Viva Glam I brengt iets wat stroef aan, dit komt omdat hij een matte finish heeft. In het begin vond ik dat even wennen maar nu ben ik er wel gewend aan. Het aanbrengen moet ik nog even oefenen, ik vind het toch nog lastig om hem mooi binnen mijn liplijnen aan te brengen. Maar oefening baart kunst. De pigmentatie is (zoals bij volgens mij alle lipsticks) fantastisch! Hij heeft een erg mooie matte finish die ongeveer 4 á 5 uurtjes blijft zitten. Een glas drinken en een broodje overleeft hij. Prima voor een stapavondje maar ik zou hem dan wel meenemen omdat hij nogal snel in de lijntjes trekt.

 

DSC04197

Ik wilde graag nog een mooie bijzondere rode kleur aan mijn stash toevoegen. Nou volgens mij is dat meer dan gelukt! De Viva Glam I is een bordeaux rode kleur met een hele mooie matte finish. Dit is mijn eerste matte lipstick in mijn stash. Wanneer ik een ergens heen gaan en het is net wat specialer dan de andere dagen die ik heb doe ik hem op. Hij maakt mijn outfit en make-up helemaal af op zo’n dag/avond. Wanneer die op is en dat duurt gelukkig nog héél lang zal ik hem zeker opnieuw kopen. Wanneer je op zoek bent naar een andere kleur rood dan dat je normaal zou kopen zou ik je deze echt aanraden! Echt een pracht kleur.

 

De Viva Glam I kan je online kopen via Douglas of in de een van de counters van Douglas of in de een van de pro store’s. De lipstick kan je kopen voor €18,50.

Welke lipstick van MAC heb jij in je stash? 

Liefs,
Merel

4 comments on “Review MAC Viva Glam I”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.