DSC03384

Ik kijk steeds twijfelend naar de Sweethearts van Too Faced, ik vind ze zo schattig, maar helaas wat minder schattig voor mijn portemonnee… daarom houd ik het liever bij de budget en dupes versies van dit merk. Ik zag al eerder bij andere bloggers dat H&M ook hartvormige blushes in het assortiment heeft. Die zijn waarschijnlijk ook geïnspireerd op de welbekende Sweethearts. Ik heb er dit keer geen van H&M maar van Make-up revolution. Benieuwd? Kijk dan snel mee!

DSC03386

De eerste blush die werd bezorgd met de post was helaas in duizend stukjes. Na wat heen en weer gemail kreeg ik uiteindelijk 2 dagen later een nieuwe opgestuurd. Heel fijn, want een kapotte blush kan je natuurlijk niet gebruiken…
De blush zit verpakt in een kartonnen doosje. Als je hem uit het doosje haalt is zit de blush ook in een kartonnen verpakking. Ik vind het zelf wel wat hebben, het lijkt op doosjes van vroeger door de sierlijke letters en door het verpakking.

DSC03390

DSC03389

 

Wanneer je de deksel van het doosje af doet komt er er 3 kleuren blush en hartvormig te voor schijn. Drie kleuren die erg verschillen van elkaar. de kleuren paars, licht roze en donker roze zitten in het doosje. Het is een gebakken hart en dat staat meestal gelijk aan een goede pigmentatie. Ik ben erg benieuwd hoe de kleuren uit gaan vallen!

 

DSC03392DSC03395

 

De kleuren zijn van links naar rechts geswachtst. Hier kan je goed zien dat er in de kleuren wat glitters zijn verwerkt. Ik vind dat zelf wel erg mooi, zo’n glimmertje. Als je daar niet zo fan van bent zou ik deze blush skippen en gaan voor een mooie matte blush.

 

DSC03538DSC03546

 

De swatchfoto’s op mijn gezicht. Ik heb hiervoor alle drie de kleuren tegelijk gepakt en opgedaan. Het geeft een heel subtiel kleurtje maar wel met een gezonde glans. Het staat heel gezond en mooi. Ik ben fan!

 

 

 

DSC03393  DSC03397

 

Ik ben fan! Fan van de bijzondere verpakking die van karton is, van de kleuren en van hoe je de kleur op de huid terug ziet. Het geeft een mooie glans en een gezonde kleur, wie houdt daar nou niet van?! Voor een fijn prijsje en met wel 10 gram, daar doe je eeuwen mee!

De Blushing Heart van Make Up Revolution kan je tot nu toe alleen nog maar online kopen bij The Make Up Musthaves voor €6,99

Heb jij al een Blushing Heart?

Liefs,
Merel

6 comments on “Review Make-up Revolution Blushing Heart”

 1. ik vind het jammer dat er bijna alleen maar reviews online komen. dan kan je je site beter een beautyreviews noemen… want echt andere beauty zie ik niet voorbij komen… persoonlijk vind ik het lijken alsof je je er wat makkelijk vanaf maakt…

  die is een keer outfit of the day of bedenk mooie ooglooks doe iets met de kerst noem maar op…
  ik vind de laatste maanden deze blog een eentonig
  als je een blog wil doe het dan ook goed.
  neem vaste dagen en tijden en bedenk langer van te voren wanneer wat online komt,geef bijvoorbeeld elke ding dus bijvoorbeeld reviews, haar, make-up, persoonlijke, kleding etc een eigen kleur en zo krijg je zelf ook een beter inzicht met wat er eigenlijk allemaal online komt..

  dit is feedback en geen negatief commentaar 😉

  • Bedankt voor je feedback. Ik ga er aan werken! Ik vond de laatste tijd ook dat ik te veel reviews online zet en me niet bezig houd met andere dingen. De weken die volgen wil ik een gevarieerdere persoonlijke blog. Vanaf nu komen er ook andere artikelen online! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.