DSC03408

Een palette die ik volgens mij voor het eerst zag bij een van groot beauty bloggend Nederland. Ik vond de kleuren zo mooi en vooral bijzonder genoeg om aan mijn stage toe te voegen, omdat ik gek ben op nieuwe kleuren! Ik was daarom heel erg blij dat de webshop Make-Up Musthaves dit gave palette verkocht. Vandaag review ik hem voor je!

DSC03407

De verpakking vond ik persoonlijk niet zo foto waardig, en eigenlijk heel eerlijk ik was het vergeten om het op de foto te zetten. Daarom zal ik het maar even beschrijven. Het zat in namelijk in een doosje met een transparante folie erop waardoor je de chocoladereep kan zien. Op zich wel bijzonder, want de meeste paletten die ik in mijn bezit heb zitten, zitten of ik een zwart doosje (Sleek) of heeft helemaal geen verpakking (W7). Ik vond het persoonlijk wel heel erg leuk dat die zo verpakt was, maar helaas, sorry dat ik er geen foto van heb gemaakt! Natuurlijk is het erg leuk dat het als een half smeltende chocoladereep is verpakt, vind ik zelf echt wat hebben. Voor bijzondere verpakkingen ben ik echt een sucker wat dat betreft ;).

DSC03411

En dan nu het belangrijkste, de binnenkant! Het palette heeft oogschaduw kleuren en 2 highlighters. Ik vind het erg leuk dat er twee highlighters zo inzitten, en ook nog is van 2 oogschaduw oppervlakken groot! Alle kleuren hebben een naam en de meeste hebben ook wel met chocola te maken, echt super leuk bedacht!

DSC03412DSC03413

Hier nog even de kleuren naast elkaar. Zo op het oog vind ik You need more, Endorphins Ready heel erg mooi. Maar ook What a Way to Go lijkt me erg bijzonder. Er zitten zoals bij de meeste paletten niet alleen glanzende maar ook matte oogschaduw kleuren bij, daar is lijkt mij over nagedacht, en vind ik echt super om te zien. Je kan daardoor veel verschillende kanten op met dit palette. Niet alleen door de kleuren, maar ook door de finish.

DSC03420
V.l.n.r: You Need Love,Piece Me Together, One More Piece, Love Torn, Stolen Chocolate. 

DSC03423V.l.n.r: Thank Friday, More!, Pleasure Girl, Meet Chocolate, Unforgivable, Love Devine

DSC03426
V.l.n.r: Smooth Ciriminal, Chocolate Love, You Need More, Way A to Go, Endorphins Ready

Ik vind de kleuren echt weergaloos en super mooi! Gepigmenteerd, bijzondere kleuren (unforgivable, die blauw/paars is met roze glitters, hoe bijzonder!). De enige kleur die ik erg vind tegenvallen is Meet Chocolate. De naam vermoedt dat die bruin is, maar het is verreweg van dat. Jammer, maar ja, dat kan altijd. De kleuren komen trouwens in het echt  precies overeen als op de foto!

DSC03436DSC03434  DSC03479

Een look die niet spectaculair is, maar wel zeker heel erg draagbaar door de gouden en bruine kleuren. Het is al weer een tijdje geleden dat ik deze look er bij heb gemaakt, de kleuren die ik heb gebruikt:

Endorphins Ready: als highlighter aan de binnenkant van mijn oog en op het wenkbrauwbot
Smooth Criminal en Chocolate Love: in de arcadeboog
More!: op het bewegend ooglid.

Simpel maar ik vind het erg mooi!

DSC03415

 

Ik ben erg blij dat ik dit palette heb aangeschaft. Ik dacht namelijk in eerste instantie ik dacht dat het kleuren waren die erg op kleuren lijkt die ik al heb. Maar het tegendeel is echt volledig bewezen. Wat een prachtige kleuren met veel pigment, op Chocolate More na, zijn ze allemaal echt super gepigmenteerd. Ik pak dit palette het liefst er dagelijks bij, omdat het erg fijn in gebruik is, en omdat ik de onderste highlighter die er in zit echt de mooiste vind die ik tot nu toe in mijn collectie heb zitten! Ja, ik ben zeker te weten fan van dit merk geworden. Voor de prijs hoef je hem ook echt niet te laten liggen. Je hebt namelijk voor €10,00 14 oogschaduws en 2 highlighters, dat is echt geen geld! Het enige nadeel is misschien dat je hem alleen maar online kan kopen, maar ja dat is dan ook echt het enige.

Het Make-up Revolution I Heart Chocolate is te koop bij Make-up Musthaves voor €9,99. 

Heb jij al make-up van Make-up Revolution in huis? En wat vind jij van dit palette?

Liefs,
Merel

6 comments on “Review Make-up Revolution I Heart Chocolate”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.