DSC03482

 

Ik ken de pigmenten van MAC, maar heb er nog nooit een gekocht, maar heb vaak genoeg gekwijld bij de beelden van andere bloggers. Want oh wat zien die er toch mooi uit! En je kan er zooooooo lang mee doen. Dat wilde ik ook! Maar ik kwam nog veel goedkopere pigmenten tegen, en deze heb ik nog niet gezien op andere blogs. Dus vandaag is het mijn beurt om goedkopere pigmenten te laten zien!

 

DSC03486

Misschien is het je nog niet opgevallen, maar ik ben gek op oogschaduws. Wat de een heeft met lipsticks of blushes heb ik met oogschaduw, ik kan er geen genoeg van hebben! Er is altijd wel een kleur die ik nog niet bezit, en volgens mij zit dat hetzelfde bij lipsticklovers en blush liefhebbers.

Maar goed, nu even terug naar de pigmenten. Ik kwam ze tegen bij Make-up Musthaves, waar ik onlangs een bestelling had bij geplaatst. Ze waren zo goedkoop (1,49 per stuk! die kan je toch niet laten liggen?!) dat ik ze wel moest bestellen. Ik was zo benieuwd naar de pigmentatie. Want wat kan je voor €1,49 verwachten?!

De Pigmenten zijn van het merk Make-up Revolution, een merk die Brits is en in Nederland alleen nog maar bij de webshop Make-up Musthaves word verkocht. Ze hebben onder andere mooie hartvormige blushes geinspireerd op die van too faced maar dan veel goedkoper! Deze kon je al zien in mijn shoplog van een volgens mij een week geleden.

De verpakking van de pigmenten zijn doorzichtig met een zwarte matte dop. Door de transparante verpakking kan je goed zien welke kleur in de pigment zit. Handig! Ik heb zelf de kleuren Supreme (de champagne kleur) en Dynamic (de bronzen kleur).

DSC03485

DSC03484

Wanneer ik de dop van de pigmenten af haal zijn de openingen afgeplakt met een soort rond plakband waardoor het pigment niet overal in de dop ligt. Ik had er zelf niet eens aan gedacht dat dat zou kunnen gebeuren en daarom is het maar al te fijn dat dit er wel op zit. DSC03487

Nu op naar de swatches! Wauw, dit had ik nooit verwacht. Wat een pigment! Tja, als er niks af kwam, zo het ook best raar zijn voor een pigment, die zijn juist nog extra gepigmenteerd zijn dan andere oogschaduws. Supreme vind ik erg mooi om te gebruiken als highlighter, maar ik denk dat je hem ook goed kan aanbrengen op het onderste deel van je bewegend ooglid om dan steeds een beetje donkerder op te bouwen met een andere oogschaduw of pigment. Dynamic is een kleur waar ik echt gek op ben! Ik ben namelijk echt heel erg dol op bronzen kleuren wat betreft oogschaduw. Ik gebruik die het liefst wanneer ik een ooglook maak.

De structuur is erg fijn van de pigmenten. Zonder oogschaduw basis blijven ze echt niet goed zitten. Want zonder zijn ze zo weer weggevaagd. Een oogschaduwbasis eronder is dus echt een must!  DSC03500 DSC03501 DSC03504 DSC03505

Natuurlijk kon ik niet langer wachten met experimenteren en heb er gelijk een look mee gemaakt. Ik vind hem zelf er leuk gelukt, en wanneer ik niet veel tijd heb om een ooglook te maken zou ik ze er zeker bij halen. Allebei twee prachtige kleurtjes!

DSC03489

Pigmenten hadden mij in eerste instantie niet zo mijn interesse getrokken. Ten eerste omdat ik ze best duur vond (bijvoorbeeld die van MAC waar je zo 10 euro voor een kleurtje neerlegt) maar ook omdat het misschien een onbekend terrein voor mij was. Door weer iets nieuws uit te proberen ben ik juist omgedraaid en vind ik pigmenten juist ontzettend leuk! Je kan er zoveel kanten mee op, en ook kan je ze goed opbouwen. Wil je een heftige of juist een subtiele look er mee maken? Dat kan! Ik ben verliefd op ze geworden en ga er in de toekomst meer van kopen! Ook van de kleine prijs van deze twee toppers kan je ze niet laten liggen!

De pigmenten zijn er in 6 verschillende kleuren te koop in de webshop van Make-up Musthaves voor maar €1,49!

Gebruik jij pigmenten?

Liefs,
Merel

 

 

1 comment on “Review Make-up Revolution Pigments”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.