DSC07370

Hij is nog niet zo heel lang uit maar volgens mij hebben al veel bloggers hem gekregen en gereviewt. Eerlijk? Ik heb hem vooral gekocht om de waanzinnig leuke flacon. De geur had ik van te voren nog nooit geroken, maar toen ik hem in de winkel rook wist ik zeker dat dit een parfum is die bij mij past.

DSC07501

Als ik aan Marc Jacobs denk dan denk ik als eerste aan de tassen van deze ontwerper. Maar ook aan het parfum Daisy. De tassen vind ik al geweldig, maar daar moet ik nog heel lang voor sparen. De parfums zijn voor mij wat betaalbaarder. Marc is natuurlijk heel bekend geworden door de Daisy collectie met vele uitvoeringen. Daar zou ik ooit wel een van willen hebben.

DSC07513

De flacon is stevig, en geeft mij echt een luxe gevoel. Het ontwerp lijkt natuurlijk op een tasje/clutch. Dit met een knipoog naar de ontwerpen van Marc Jacobs. Een beetje kitscherig maar dat vind ik bij dit parfum juist heel erg leuk. Vooral de print van de dop vind ik geweldig!

DSC07503

Topnoten: pruim, iris, saffraan
Hartnoten: roos, jasmijn sambac, iriswortel
Basisnoten: amber, vetiver, papyrushout

Decadence is een wat zwaardere geur. Het is een sexy, zwoele geur die je prima overdag kan dragen. Voor een avondje uit is ook zeker goed te gebruiken. Het is een aparte geur die ik je zeker aan raad om een keer te ruiken bij de parfumerie.

DSC07370

Ik gebruik hem veel, probeer hem wel af te wisselen met de andere parfums die ik heb. Omdat die wat zwaarder is dan andere geuren gebruik ik hooguit 1 a 2 spuitjes over de gehele dag. Hij blijft bij mij de hele dag hangen waardoor je er heel zuinig mee kan doen. Ik heb zelf de 30 ml gekocht, en vind dit ook een prima hoeveelheid.

Voor een flacon van 30 ml betaal je €60. Je kan Decadence van Marc Jacobs kopen bij de parfumerie.

Welk parfum gebruik jij dagelijks?

Liefs,
Merel  

1 comment on “Review Marc Jacobs Decadence”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.