DSC07880

Ik heb blush altijd al intressant gevonden. Een kleurtje geven aan je wangen voor een gezonde gloed, dat wil toch iedereen? Er zijn zo veel verschillende soorten, roze, fel roze, bruin, paars zo gek als je maar kan bedenken. Zelf met ombre kan je ze vinden! In Papenburg bij de DM zag ik dat Maybelline nieuwe blushes had gelanceerd. Volgens mij ook nog niet in Nederland te verkrijgen maar des te leuker om er een review over te schrijven.

DSC07882

Het was even zoeken hoe je hem nou moest open maken. Heel voorzichtig deed ik dat, want ik was veel te bang dat ik hem zou kapot maken. Na wat gepriegel aan de deksel kwam ik er uit. Je moet de deksel draaien! Het is dus even zoeken, maar wel heel erg leuk, en weer is totaal iets anders dan bij de meeste blushes. In totaal zijn er nog 11 andere blushes te koop. Ik had zelf deze uitgekozen omdat ik nog een warme blush miste in mijn stash.

DSC07884

Zoals je ziet een warme, oud roze kleur. Deze kleur heet ’20 Brown’. Maar zo bruin vind ik hem zelf ook weer niet. Hij neigt naar roze, met een heel klein beetje oranje.

DSC07885

De swatch is gaat dan wel weer naar de bruine kant op. Zelf vind ik het heel erg mooi! Er zit een hele kleine shimmer in. Zelf heb ik daar geen problemen mee. Maar als je op zoek bent naar een warme bruine blush die mat is, kan je deze beter skippen.

DSC07890  DSC07891

Zonder blush

DSC07899  DSC07896

En met. Ik ben zelf heel erg fan van het resultaat. Je hoeft maar een beetje op te doen, om een beetje zonnegloed in je gezicht te krijgen. Voor mij geeft het dus ad ook een heel zomers effect. Ik ga hem nu maar ook zeker in de zomer vaak gebruiken.

DSC07883

Maybelline wordt voor mij steeds meer een geliefd merk. Ik gebruik er steeds meer van en heb er tot nu toe nog geen nare ervaringen mee. Het ligt wel in de middenklasse qua prijs voor een drogisterij merk, maar dat vind ik persoonlijk niet heel erg. Er zijn genoeg aanbiedingen van Maybelline waardoor je producten goedkoper kan scoren. Of je gaat net zo als ik naar Duitsland. Want daar is Maybelline sowieso een paar euro’s goedkoper dan in Nederland.

Zoals ik al zei, het is een warme blush. Die koele mensen daardoor wat minder zal staan. Maar echt, voor de zomer is dit echt een pareltje, en zou je hem zelfs als bronzer en blush kunnen gebruiken! 2 in 1 dus. Je moet er wel opletten dat je niet te veel poeder pakt, want hij is af en toe wel een beetje poederig. Je kwast dus goed afslaan voordat je het op je gezicht aan brengt.

De Maybelline Master Heat Blush in 20 Brown is te koop bij de DM in Duitsland voor €6,95. 

Wat koop jij het liefst van Maybelline in Duitsland? 

Liefs,
Merel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge