DSC05876

 

 

De Maybelline Color Drama zijn alweer een tijdje uit. Ik kwam ze al op verschillende blogs tegen. Ze trokken me niet zo, die potloden. Toen ik laatst in de Etos was waar ze enorm uitverkoop hadden (alles 50% korting!) was ik er toch maar voor gezwicht. Want voor 3 euro kon ik zo’n potloodje toch echt niet laten liggen!

DSC05879

 

Het Colordrama potlood is een klein dik potloodje met een dop. Het doet mij een klein beetje denken aan zo’n chubby stick. De verpakking is zwart en heeft een zwarte glanzende dop. Aan de onderkant kan je makkelijk zien om welke kleur het gaat. Ik heb gekozen voor een rode kleur!

 

DSC05883

 

DSC05885

De kleur ‘Light It Up’ is een intens rode kleur met een warme oranje ondertoon. De kleur die je hierboven ziet is van één keer swatchen. Het pigment vind ik erg mooi. Het potloodje glijd als boter over mijn huid heen en is zo romig als het maar kan. Ik had niet gedacht dat de inhoud van dit potloodje er uit kon zien als een intense lipstick! De finish is mat. Dat lijkt wel een beetje een hype te worden bij cosmetica. Ik vind de matte finish erg mooi! Maar als je liever voor een glanzende finish gaat is dit product niet helemaal voor je weggelegd.

DSC05890

Natuurlijk is het ook tijd voor de swatch op mijn lippen. Is het geen plaatje? Ik vind hem zoo mooi! het is voor mij de perfecte kleur voor deze zomer. Lekker knallend en ook nog is perfect dekkend voor op mijn lippen. 
DSC05896

Natuurlijk ook nog een full face foto! Hij springt echt van mijn lippen af! De houdbaarheid is ongeveer een uur of 3. Een maaltijd overleeft die niet, dus daarna is het van belang om hem bij te stiften. Wanneer hij gaat slijten trekt ‘ie vooral bij mij in de lijntjes van mijn lippen. Ook dan is het van belang dat je hem bij stift. Of je haalt hem er helemaal af en doet de kleur opnieuw op je lippen. DSC05878

 

Ik pak hem er steeds vaker bij. Ook al is ‘ie erg aanwezig en draag ik hem niet naar school.. Daarvoor vind ik hem dan weer fel en aanwezig. Voor een dagje thuis of een avondje op stap vind ik hem erg mooi. Voor de kleur intensiteit en gewoon het zomerse kleurtje raad ik hem zeker aan! Meestal is een matte lipstick erg droog qua structuur. Bij dit lippencil is dat totaal niet het geval. Hij is erg romig en glijd als het ware over je lippen heen.

Ik raad hem zeker aan dit zomerse rode kleurtje! De prijs en kwaliteit verhouding vind ik oké. Voor 7 euro vind ik dit een bijzondere kleur en een geweldig pigment! Zeker een mooi kleurtje om aan je stash toe te voegen!

Je kan de Colordrama lippencils per stuk kopen voor €6,99 bij verschillende drogisterijen

Ken jij de Colordrama potloden al van Maybelline?

Liefs,
Merel

 

1 comment on “Review Maybelline Colordrama in ‘Light it up’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge