DSC07821

Sinds kort ben ik dol op contouren. Ik vind het steeds leuker om mijn gezicht te bronzen, mijn jukbeenderen net dat even extra te geven en een flinke dosis highlighter op mijn huid te poederen. Bij de DM in Papenburg kwam ik dit countour palette tegen van Maybelline. Volgens mij is dit (nog) niet te koop in Nederland, maar ik wilde je hem niet onthouden. Wie weet voor als je is een keer in Duitsland bent.

DSC07822DSC07823

Ik wist het zelf niet, maar het Maybelline schap in Duitsland is veel en veel aantrekkelijker dan in Nederland. Omdat A. Het veel goedkoper is dan in NL (zo heb ik voor de Matt Maker poeder nog niet eens €5 betaald, terwijl ze daarvoor hier in NL minstens 10 tot 15 euro voor vragen) en omdat het B. Echt wel een dubbel zo groot schap is dan in Nederland. Daarvoor zou je alleen al naar de DM moeten gaan in Duitsland.

Ik ben fan van Maybelline. Goede kwaliteit, en meestal qua prijs net tussen Catrice en L’Oréal in. De verpakkingen zijn meestal modern en ik houd er wel van. Dit is mijn eerste contour palette van Maybelline. En kan me eerlijk gezegd ook niet herinneren dat ze eerdere contourpaletten hebben uitgebracht in Nederland.

DSC07824DSC07826

Zoals je ziet is het contour palette een rondje. Met het overgrote deel bronzer en een derde highlighter. Wat ik wel raar vind trouwens, want waarom niet even veel van beide? Of juist in een apart blikje in de verpakking. Want zo lopen ze snel in elkaar over. De contour kleur is echt heel licht, en dus prima te gebruiken voor de wat lichtere huidjes onder ons. Als je een wat mediterrane of donkere huid hebt zou ik deze skippen en op zoek gaan naar een wat donkere contourpalette.

DSC07827

Wat ik trouwens wel heel erg tof vind is dat er onder het duo nog een spiegel zit en een kwastje. Aan het kwastje heb je niet heel veel, maar toch leuk dat ze dat hebben toegevoegd. Je zou hem zo ook heel goed mee kunnen nemen voor op reis.

DSC07831

Zoals ik al vermoedde, de bronzer is heel licht qua kleur. Maar daar door juist goed op te bouwen in kleur. De highlighter is warm met een gele ondertoon. Daardoor minder geschikt voor de wat koelere mensen onder ons.

DSC07833DSC07836
Zonder

DSC07844DSC07841
Met bronzer en highlighter

DSC07843DSC07853
Extra aangezet

DSC07858

De bronzer is voor mij precies goed qua kleur. De highlighter geeft een mooie warme gloed en vind ik daarom perfect voor mijn gezicht. Ik ben zelf namelijk warm qua ondertoon. Als je koel qua ondertoon zou ik hem even proberen of die je staat.

DSC07828

Ik ben zoals ik al zei tegenwoordig dól op contouren. Het enige is wel, ik moet er wel tijd voor hebben. Want als je het doet, doe het dan ook gelijk maar goed. Dit palette valt bij mij goed in de smaak. Sowieso om dat het een gecombineerd palette is, waardoor je makkelijk even de bronzer en de highlighter samen gebruikt. Neemt daardoor ook minder ruimte in in mijn toilettas (ook een pluspunt) en de kleur is voor mij precies goed. Niet te donker maar zeker ook niet te licht. Hij brengt makkelijk aan, maar is wel een beetje poederig, dus wel opletten dat je niet te veel poeder op je gezicht achterlaat!

Volgens mij ligt de Maybelline Face Studio Master Sculpt nog niet in Nederland in de winkels. Maar hij is wel online te verkrijgen via bol.com. Op dit moment niet leverbaar, maar als je hem wel zou kunnen krijgen kost die hier €11,49. Meer dan het dubbele dan dat je er in Duitsland voor betaald!

Wat is jouw favoriete product van Maybelline?

Liefs,
Merel   

 

1 comment on “Review Maybelline Face Studio Master Sculpt in 01 Light”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge