DSC06442

Mijn zoektocht naar de perfecte mascara is nog steeds bezig. Toen laatst de 1+1 actie bij Kruidvat was vond ik het tijd om ook eens wat duurdere mascara mee te nemen zodat ik die thuis kon gaan testen. Uiteindelijk ben ik met de Lash Sensetional van Maybelline naar huis gegaan. Een mascara die veel beloofd voor mooie wimpers.

 

DSC06444

De Lash Sensetional mascara heeft een dezelfde huls als vele andere mascara’s van Maybelline. Wat ik erg leuk vind van Maybelline is dat ze voor een metallic roze huls hebben gekozen. Heel erg vrouwelijk.

DSC06443

Het is al een tijdje geleden dat ik een mascara heb gekocht van Maybelline en kan mij eigenlijk niet herinneren dat ze hun mascara’s in een aparte verpakking verkopen. Waarschijnlijk heeft het te maken met hygiënische redenen. Waardoor klanten niet zomaar meer een mascara openen (ook ik maak mij daar wel is aan schuldig 🙂 ). Vroeger en volgens mij nu nog steeds zie je dit nog heel veel in het buitenland zoals in Frankrijk of België. Waar ze dus gewoon make-up in een supermarkt verkopen. Doet mij ook een beetje denken aan vakantie’s van vroeger waar ik dat toen veel heb gezien. Maar dat terzijde.

DSC06445 DSC06478

De borstel heeft synthetische haartjes en volgens Maybelline wel 6 soorten borstelhaartjes. In de borstel zit een knik om zo alle wimper haren te kunnen opvangen. Ik vind het wel leuk bedacht, die knik, want ik heb vaak genoeg dat ik net niet helemaal bij de wimperharen die in mijn ooghoeken zitten.

DSC06447

Hier hebben mijn wimpers niets op.

DSC06451
En hier met mascara. Ik kan je vertellen dat ik het echt een hele fijne mascara vind! Ik heb de mascara in een paar laagjes opgebracht en dit is het resultaat geworden. Mijn wimpers worden vind ik niet gesepareerd, wat Maybelline wel beloofd. Ze plakken eerder aan elkaar vast. Maar mijn wimpers hebben zeker te weten wel heel wat volume en body gekregen door de mascara. Ik ben er daarom erg blij mee. DSC06441

Ondanks dat Maybelline gesepareerde wimpers beloofd, maar dit niet na komt ben ik toch tevreden over de mascara. Hij geeft voor mij precies genoeg volume en body aan mijn wimpers wat ik nodig heb. Hij blijft bij mij de hele dag goed op de plek zitten. Ook heb ik geen last van fall-out onder mijn wimpers. Voor de prijs vind ik hem oke, maar ik zou hem liever in een aanbieding scoren, zodat je niet het volle pond voor de mascara hoeft neer te leggen.

De Maybelline Sensetional Lash mascara is onder andere te koop bij Kruidvat voor € 15,49.Tip: Bij Etos is nu alles van Maybelline 1+1. Zo kan je hem toch nog voor de halve prijs scoren. 

Wat is jouw favoriete mascara van dit moment?

Liefs,
Merel 

3 comments on “Review Maybelline Lash Sensetional Mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.