DSC08526

Zoals als elke vrouw kan ik niet zonder mascara. Alleen wanneer ik een make-uploze dag heb dan gebruik ik het niet. Op de rest van de dagen gebruik ik het standaard in mijn make-up routine. Er gaan dan ook best wat mascara’s door een jaar heen. Ik ben zelf nog steeds op zoek naar de beste mascara die mijn wimpers mooi in model brengt. Want dat kunnen helaas niet alle mascara’s goed bij mij. Ik heb al veel mascara’s van de Sensational lijn van Maybelline gebruikt en bevallen mij ook heel erg goed. Deze kwam ik tegen tijdens mijn stage in Duitsland en wist dat ik hem wide proberen. Ik ben zeer benieuwd of deze mij net zo goed zal bevallen als de andere van de Sensational lijn.

DSC08527

Mayebelline vind ik een heel fijn merk. Wel wat duurder dan bijvoorbeeld Catrice. Maar Maybelline heeft dan ook zeker een zeer goede kwaliteit aan producten. De mascara’s vind ik heel fijn in gebruik. Maar ik gebruik tegenwoordig ook een primer, bronzer/highlighter en oogschaduw van dit merk. En al die producten zijn tot nu toe nog niet tegen gevallen. Daarom heeft Maybelline qua make-up merk toch wel een streepje voor bij mij. En de verpakkingen vind ik altijd erg leuk. Het voelt altijd toch net iets degelijker aan dan bijvoorbeeld Rimmel make-up.

De normale Lash Sensational zit in een glimmende licht roze/paarse verpakking. Wat ik erg chique er uit vind zien. Deze Luxorious heeft net een ander soort borstel en een andere verpakking. De verpakking is mat zwart en heeft de bekende Maybelline mascara huls vorm. Ik vind de dop altijd erg lekker in de hand liggen. Het heeft precies de goede vorm die fijn afloopt.

DSC08528

Het borsteltje heeft een andere vorm dan een normaal borsteltje. Aan de onderkant heeft hij een soort bolletje zitten waar je je de allerkleinste haren in de uithoeken van je ogen goed mee kan pakken. Voor de rest heeft hij synthetische korte haartjes.

DSC08500DSC08501

Ik vind echt dat door mascara je oogopslag zo kan veranderen. Zo ook bij deze mascara vind ik echt dat het zo is veranderd. Mijn wimpers zijn veel meer gekruld en er zit veel meer volume in dan dat ik geen mascara gebruik. Ik ben erg fan van het effect. In het begin moest ik heel erg aan het borsteltje wennen. Je moet namelijk niet te veel laagjes aanbrengen. Anders krijg je echt zo’n spinnenpooterig effect. Niet mooi. Nu ik weet hoeveel ik moet aanbrengen van de mascara ziet het er veel mooier uit vind ik. Ja ik ben echt te spreken over de mascara!

DSC08529

In het begin was ik niet heel erg te spreken over de mascara. Ik vond dat die te veel klontjes gaf aan mijn wimpers en werd er gewoon niet heel erg vrolijk van. Maar nu ik hem wat vaker heb gebruikt kan ik hem toch wel steeds meer waarderen. Hij geeft voor mij het perfecte poppige effect aan mijn ogen. Ik zit vaak te twijfelen of ik geen nepwimpers op zou doen bijvoorbeeld als ik op stap ga. Maar met deze mascara vind ik dat niet eens nodig. Die geeft voor mij al een beetje dat nepwimper-idee aan mijn wimpers.

Ik heb mijn Maybelline Lash Sensational Luxurious Mascara gekocht bij de DM in Duitsland voor €9,99 maar hij is sinds een tijdje ook te koop in NL voor €15,49. Dus wanneer je een keer in Duitsland bent zeker even kijken naar het Maybelline schap. Scheelt vaak heel veel van prijs dan die van NL. 

Wat is jouw favoriete mascara van Maybelline?

Liefs,
Merel

1 comment on “Review Maybelline Lash Sensational Luxurious Mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.