DSC06486

 

Ik ben eerlijk, ik heb eigenlijk al genoeg nude oogschaduwpaletten in mijn bezit. Er zijn er het afgelopen jaar ook genoeg toegevoegd door verschillende merken.  Maar deze van Maybelline vond ik wel het toevoegen waard. Vooral omdat ik nog nooit zo’n palette van Maybelline heb gezien en ik het het proberen waard vond.

 

DSC06485

In het The Nudes palette zitten 12 kleuren waarvan de helft mat is en de helft shimmer. Een goede combinatie vind ik. Je kan de kleuren per 2,3 of 4 combineren. Zo kan je de kleuren die steeds naast elkaar liggen met elkaar gebruiken. Of juist de eerste drie kleuren en de laatste 3 kleuren van elke rij combineren. De 3 vierkanten van elke vier oogschaduws zou je ook nog kunnen combineren volgens Maybelline. Leuk bedacht vind ik zelf, maar ik gebruik zelf liever de kleuren waar ik zelf zin heb om op te doen.

DSC06490

De kleuren in gewoon daglicht DSC06481

De oogschaduws in zonlicht. DSC06492

Bovenste rij swatches.

Van de bovenste rij springt voor mij de koperkleurige shimmer er echt uit. Een geweldig mooie kleur ook. De bovenste rij bevat vooral matte lichte kleuren. De pigmentatie lijkt niet heel erg goed, maar dit komt ook omdat de oogschaduws wat zachter zijn qua kleur. DSC06499

 

Onderste rij swatches.

De onderste rij is net wat meer mijn ding. Met 2 mooie matte tinten en de rest allemaal shimmers. Vooral de eerste en de 3e en 4e van links spreken mij erg aan.

DSC06514

DSC06573

 

De oogschaduws brengen makkelijk aan en zijn geschikt voor een alledaagse look. De pigmentatie is top en de oogschaduws blenden voor mij fijn op mijn oogleden. Het is ook leuk om is een keer een look te maken met alleen maar matte oogschaduws. Dat maakt het allemaal wat meer naturel, wat ook weer een trend van het moment is.

DSC06483

 

Ondanks dat ik al 100 tinten bruin in mijn oogschaduw collectie heb zitten ben ik toch blij dat ik het Maybelline The Nudes Palette heb aangeschaft. Er zitten voor mij genoeg boeiende kleuren bij die ik graag draag. Ik pak hem sinds ik hem heb gekocht er heel vaak bij, want overdag en ’s avonds zijn deze kleuren prima te gebruiken.

Ken jij het Maybelline The Nudes palette?

Het palette is onder andere te koop bij Kruidvat voor €15,99

Liefs,
Merel

2 comments on “Review Maybelline The Nudes Palette”

    • Zou ik zeker doen! Bij Etos is er nu een 1+1 op alles van Maybelline dus zou je hem als je wil voor de helft van de prijs kunnen aanschaffen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.