DSC01166

Zoals ik in dit artikel al had gezegd, zou ik een review schrijven over de bruine eyeliner van Miss Sporty. En nu is die dan eindelijk online!
Eerlijk gezegd heeft bruine eyeliner mij nooit aangetrokken. Omdat ik niet zo goed wist of het mij wel zou staan en omdat bruine eyeliner toch minder wordt verkocht dan de zwarte eyeliner. Maar deze eyeliner heeft mij totaal verrast! Kijk je mee naar mijn review?

DSC01167

ik heb de kleur 002 Dark Chocolate, een melkchocolade kleur. Ik heb de eyeliner gekocht op aanraden van de schoonheidsspecialiste waar ik destijds was. Ze zei dat bruine eyeliner mij beter staat dan zwarte eyeliner. Omdat zwart mijn ogen kleiner laat lijken en je er een beetje een harde uitstraling door krijgt. Ik was wel in voor wat nieuws, en ben gelijk na dat ik bij haar was geweest richting de DA gegaan om te kijken of daar bruine eyeliner werd verkocht. En ja, inderdaad die werd verkocht. Bij het schap van Miss Sporty zag ik deze staan en heb hem maar gelijk meegenomen om hem te testen.

DSC01170DSC01171

De Miss sporty Studio Lash Eyeliner zoals je ziet een flinter dun vilten puntje waar je erg strak een lijntje mee kan zetten. Ik ben gek op dit soort vilten puntjes en gebruik ook niets anders. Enig nadeel is dat het vilten puntje erg lang is waardoor je er een beetje mee zwabbert als je het over je ooglid wilt doen.
De substantie is wel oké. Op de foto hierboven is de eyeliner nog niet helemaal opgedroogd dus vandaar dat ‘ie nog een beetje glanst. DSC01178 DSC01179

En dit is hoe die er uit ziet op mijn ogen. Een echte bruine ‘poep’ kleur :’). Zelf vindt ik het wel wat hebben zo’n bruin lijntje boven mijn wimpers. Maar als ik dan toch kies vindt ik zwart net wat leuker. Deze bruine kleur is dan leuk voor de afwisseling. Hij brengt best moeilijk aan, want zoals ik al eerder zei is het vilten puntje van de eyeliner best lang. Als je dan eyeliner wilt aanbrengen zwabbert hij een beetje voor mijn wimpers langs, waardoor er soms meer eyeliner op mijn wimpers zit dan op mijn ooglid, dat kan toch niet de bedoeling zijn :’). Ik pak daarom deze eyeliner er minder vaak bij. Maar als je hem eenmaal goed op hebt dan blijft ook echt de hele dag goed zitten, dat dan wel weer.

DSC01169

 

Ik denk niet dat ik hem zo gauw weer opnieuw zou kopen, want dat zwabberende kwastje vind ik toch echt niet fijn. Ik denk dat ik gewoon op zoek ga naar een andere betere bruine eyeliner. Om te kijken of bruine eyeliner je staat, is dit wel een goede keus, en voor de prijs al helemaal. Maar om dit nou mijn hele leven te gaan gebruiken, nee, daar zijn denk ik genoeg andere leuke eyeliners voor!

Gebruik jij bruine eyeliner?

Liefs,
Merel

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.