DSC02986

Ik heb al verschillende producten geprobeerd wat make-up betreft, maar ik had nog nooit een highlighter in mijn handen gehad. Dit vond ik eerst net zoals een bronzer niet nodig. Maar nu ik ook aan de bronzer ben begonnen vond ik het ook maar tijd voor een highlighter. Een highlighter vinden vond ik op zich ook nog best wel lastig. Ik kon er geen bij Essence vinden, (maar na wat speurwerk op het internet ook weer wel, heel slim Merel, dus die zien jullie waarschijnlijk ook nog wel een keer) en bij andere budgetmerken kon ik er ook geen vinden, maar toen ik bij het schap van MUA stond, stond er nog precies een in het schap, wat een lucky basterd ben ik weer. Vandaag zie jij mijn review over dit pareltje, want een pareltje dat is het zeker.

DSC02985DSC02984

Om aller eerst maar over te verpakking te spreken, het printje van de highlighter vind ik erg leuk! Een soort grafische 3D print in de highlighter, of je het daardoor makkelijk kan aanbrengen is een tweede, maar het printje trekt zeker mijn aandacht. De witte verpakking waar de highlighter in zit vind ik een beetje goedkoop ogen. De transparante deksel met daarop “MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter” vind ik dan weer niet goedkoop lijken. Tja, aan de ene kant vind ik het mooi aan de andere kant had het de verpakking aan de onderkant van mij ook wel anders gemogen. Maar goed het gaat er uiteindelijk om wat er in zit, en niet om de verpakking.

DSC02994

Ik vond het moeilijk om de highlighter goed tot z’n recht te laten komen op de foto’s. Omdat een highlighter natuurlijk heel licht is. Ik ben wel een paar keer over de highlighter heen gegaan met mijn vinger, om het resultaat van hierboven te moeten laten zien, en ik vind dit nog heel erg licht. De kleur vind ik heel erg mooi en past goed bij mijn huid. Het is een koele roze highlighter die voor mijn gevoel goed matcht met mijn huid
Ik vind hem heel goed opbouwend. Het is namelijk niet zo dat je in een veeg een on natuurlijke veeg op je gezicht hebt, nee in tegendeel. Het is juist een heel subtiel glimmertje, zoals je op de foto hier boven kan zien.DSC03314 DSC03315

Op de eerste foto heb ik geen highlighter op gedaan. Op de foto hierboven heb ik de highlighter op.  Ik heb nog nooit een highlighter opgedaan, dus heb samen met wat youtube filmpjes een beetje uitgevogeld hoe je het moet aanbrengen. En wel, op je jukbeenderen, waar je maar een heel klein beetje hoeft op te brengen. Ook kan je het op je neusbrug (dus dat gedeelte van je neus wat naar je mond toeloopt), op je wenkbrauwbot en in je binnenste ooghoek en op je cupidoboog, dat is het hartvormige boogje van de bovenlip dat onder de neuspunt zit. Ik heb hem op de bovenste foto  alleen maar op mijn jukbeenderen aangebracht, en vind het een leuk effect hebben en ook nog verrassend leuk.

Ik vind hem wel weer heel goed opbouwend. Het is namelijk niet zo dat je in één veeg een onnatuurlijke veeg op je gezicht hebt, nee in tegendeel. Het is juist een heel subtiel klein glimmertje, zoals je op de foto hier boven kan zien.

DSC03335

 

Toevallig scheen de dag dat ik foto’s maakte net de zon, dat zie je niet meer zo gauw in oktober! Hier kan je de highlighter nog een keer extra goed zien op mijn jukbeenderen in het zonlciht. Ik vind hem verrassend en erg mooi!

DSC02987

 

Ik vind het zo leuk om nieuwe dingen te proberen! Zo vond ik het ook erg leuk om deze highlighter voor het eerst te gebruiken! en natuurlijk maakt is het dan extra leuk als het ook nog is mooi uitpakt.
Ja, ik ben fan van de highlighter. Het geeft een gezond en mooi effect op mijn huid. Ik hoop dat ik in de toekomst nog meer van zulke budget highlighters mag en kan gaan gebruiken. Want ze hebben er weer een fan bij!

De MUA Highlighter is te koop bij verschillende geselecteerde Kruidvat Filialen en is te koop voor €6,99

Gebruik jij een highlighter?

Liefs,
Merel

3 comments on “Review MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.